Jobbet Associerade ekonomikonsulter med erfarenhet från danska bolag, till Meritmind Syd har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Associerade ekonomikonsulter med erfarenhet från danska bolag, till Meritmind Syd publicerad av Meritmind

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av interimsuppdrag hos våra kunder i Öresundsregionen. Vi söker erfarna ekonomikonsulter med F-skattsedel, alternativt kan tänka sig att vara visstidsanställd, till både kortare och längre uppdrag, på hel- och deltid hos våra kunder på både svenska och danska sidan av Öresund. Vi vill även gärna ha kontakt med dig som ännu inte har eget bolag, men är intresserad av rollen som konsult.

I rollen som konsult får du möjlighet att arbeta med varierande, intressanta arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag. Våra kunder är främst medelstora till stora företag, många av dem är internationella och börsnoterade.

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av dansk redovisning. Du är bokslutssjälvständig med erfarenhet från ett eller flera danska bolag. Du har också arbetat med exempelvis dansk skatt, moms eller lön, samt haft myndighetskontakter.
  • F-skattsedel med egen verksamhet inom ekonomi, alternativt är intresserad av att bli konsult

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har flera års erfarenhet från kvalificerade ekonomitjänster, gärna i internationella mellanstora till större företag. Du är van användare av större ekonomi-/affärssystem och du uttrycker dig väl på engelska. Dessa erfarenheter ger dig förutsättningar att snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter och bidrar till våra kunders utveckling.

Personliga egenskaper 
Som person är du en affärsorienterad, proaktiv och analytisk problemlösare som kontinuerligt söker förbättringspotential samt har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen som associerad konsult ser vi även att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad och ansvarstagande samt stimuleras av att möta nya miljöer.

Placeringsort: Malmö med omnejd

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige. Företaget grundades år 2000 och har idag ca 370 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014). Läs gärna mer på www.meritmind.se

Ansökan

Kontakta konsultchef Magnus Petrisi070 782 25 57 eller magnus.petrisi@meritmind.se för att höra mer om rollen som konsult på Meritmind, eller skicka in din ansökan nedan så tar vi kontakt med dig!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!Referens

INT-4108163

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till