Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Associate Director Business Development till Cambrex jobb i Karlskoga på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Associate Director Business Development till Cambrex på Academic Work

Associate Director Business Development till Cambrex

Academic Work Karlskoga, Örebro län Heltid
Just nu söker vi dig som vill arbeta som säljare/ Associate Director Business Development inom läkemedelsbranschen. Ser du dig som en hybrid mellan tekniknörd och affärsman/kvinna och vill arbeta internationellt och flexibelt tror vi att du kan vara den vi söker!


Om tjänsten
Rollen som Associate Director Business Development ansvarar för försäljningen av en rad befintliga produkter hos befinltiga kunder. Ditt arbete omfattar allt från budget, kontraktförhandling och långsiktig planering och kundhantering. Genom en god kundkontakt säkerställer du att Cambrex bibehåller goda relationer och fortsätter att expandera inom nya affärsmöjligheter. Mycket samarbete sker också med både kundtjänstavdelningen och avdelningen för produktutveckling. I Europa har Cambrex en handfull personer som arbetar som säljare. Hamid har haft rollen i Sverige men har nu gått vidare inom Cambrex till en roll som försäljningschef. Därmed söker vi nu efter en ersättare som kommer att arbeta exklusivt mot Karlskogaregionen. Vart du bor är flexibelt, vi tror att du har max 2,5-3 timmar från ditt hem till Karsloga för att kunna åka på kundmöten över dagen.

Du erbjuds

Här erbjuds du ett utmanande och varierande arbete med många interna kontaktytor i övriga delar av företaget. Du får kollegor över hela Europa och en mentor som haft rollen tidigare där du hittar ett stort stöd.

Arbetsuppgifter

* Kundkontakt, både per telefon och fysiska möten
* Löpande utveckla både befintliga kundrelationer och arbeta med nya affärer, besvara frågor från kunder genom gott samarbete med kundservice
* Vara en viktig del i företagets produktutveckling för att säkra upp marknaden framåt
* Budgetansvar och prisförfrågningar

Vi söker dig som

* Examen inom kemi, kemiteknik, bioteknik eller medicinteknik eller motsvarande
* 2-5 års erfarenhet av försäljning/ affärsutveckling av produkter inom life science och därmed erfarenhet av att behålla och utveckla kundrelationer
* Stark förståelse för kund - och marknadens dynamik och krav

Det är meriterande om du har arbetat med supply chain, kalkyler eller GMP och är väl bevandrad inom lag - och kvalitetskrav. Vi ser det även som starkt meriterande om du har arbetat med försäljning av produkter inom läkemedelsindustrin

Som person:

* Är du duktig på strategisk planering
* Besitter du analytiska färdigheter
* Har du en god förhandlingsförmåga
* Är du en god kommunikatör
* Förmåga att arbeta effektivt och självständigt

Övrig information

* Start:
* Omfattning: Heltid, omkring 20 resor/år ingår i tjänsten.
* Placering: Flexibelt, vi tror inom en radie på 2,5 - 3 timmar från Karlskoga
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cambrex önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. De arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag.
I deras anläggningar i Karlskoga tillverkar de framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. De har 450 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.
Som ett globalt team delar de ett gemensamt mål - att förbättra livskvaliteten för deras kunders patienter över hela världen.
Välkommen till Cambrex!
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15058233-SE