Jobbet Assisterande projektingenjör sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Assisterande projektingenjör sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning


Tycker du om att ha många bollar i luften? Vill du arbeta på ett växande företag där du kan utveckla din kunskap tillsammans med drivna kollegor? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som assisterande projektingenjör kommer ingen dag vara den andra lik. Dina arbetsdagar kommer att variera beroende på vilket projekt du arbetar med.

Du kommer bland annat arbeta med att:
• Hantera, granska och uppdatera offerter från leverantörer
• Ansvara för beställningar och inköp utifrån offerter
• Dokumentera och arkivera information från offerter
• Följa upp leveranser
• Kommunicera med interna kollegor, kunder och leverantörer

I tjänsten ingår även ett antal resor. Främst inom Sverige och Norge, men även till andra länder. Du kommer bli tilldelad en mentor som kommer finnas som stöd för dig tills du har blivit varm i kläderna.

Om företaget
Vår kund erbjuder anläggningsprojekt med växelström som handlar om både förnybar och konventionell kraftproduktion, kraftöverföring och transportlösningar. De är cirka 400 anställda globalt. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Skallkrav:
• Högskoleingenjör inom el, energi, elkraft eller motsvarande
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Körkort B
• Grundläggande kunskaper i Officepaketet

Meriterande:
• Civilingenjör inom el, energi eller elkraft
• Norska i tal och skrift
• Arabiska i tal och skrift

Vi söker dig som har en tekniskt intresse och viljan att lära dig mer. Då resor förekommer i tjänsten ser vi gärna att du är flexibel.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 8-17
Placeringsort: Västerås

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Referens

19907

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till