Jobbet Assistent till reception har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Assistent till reception publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
35 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I Arbetsmarknads- och socialförvaltningen är vi cirka 2 200 medarbetare som arbetar med arbetsmarknadsfrågor, socialtjänst och socialt arbete, lokalt geografiskt utvecklingsarbete och trygghetsfrågor. Tillsammans formar och utvecklar vi en verksamhet som svarar an mot de utmaningar och möjligheter Malmö stad står inför, nu och i framtiden.

Socialtjänsten i Öster har cirka 180 medarbetare och är indelad i fyra enheter med olika uppdrag och fokusområden; Vuxna, Ekonomiskt bistånd, Barn och familj - Myndighet och Barn och familj - Öppenvård.

Sektionen Reception/Gemensam administration ligger under enhet Vuxen.

Vi är en arbetsplats som kännetecknas av god stämning, bra sammanhållning och att vi som kollegor stöttar varandra. Idag är vi mycket stolta över vår verksamhet och det vi åstadkommer. Vi gör skillnad varje dag.


Arbetsuppgifter

Uppdraget på sektion Reception/Gemensam administration är att med ett gott värdskap vara till hjälp för Malmö stads medborgare. Vi strävar ständigt efter ett bra bemötande och god service där våra möten präglas av respekt, värdighet och omtanke. Den administrativa verksamheten kan liknas vid ett nav som stödjer de övriga verksamheterna inom socialtjänsten. De administrativa funktionerna har en viktig roll i utvecklingsarbetet för att säkerställa att verksamheten bedrivs med god kvalitet utifrån brukarperspektivet.

Som assistent kommer du att arbeta inom reception och gemensam administration inom socialtjänsten. Uppdraget i receptionen består av att möta medborgaren, ta emot inkomna handlingar och hänvisa medborgare till rätt instans. Du kommer att arbeta med en mängd olika administrativa arbetsuppgifter som fakturahantering i Ekot, diarieföring i Platina, aktualisering i Procapita, posthantering och arkivhantering.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av arbete inom reception och arbete med administrativa arbetsuppgifter och det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning med pedagogisk inriktning.

Det är meriterande om du har kunskaper i systemen Platina, Ekot och Procapita och även om du har kännedom om socialtjänstens olika verksamheter.

Du ska ha god förmåga att se resurser i verksamheten och att ta initiativ till att lösa problem som uppstår, är lyhörd och kan skapa förtroende.

Arbetet kräver god organisationsförmåga och hög servicekänsla.

Du har datorvana och goda kunskaper i Officepaketet.

Du behärskar svenska i tal och skrift och stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du är noggrann, handlingskraftig och har en utvecklad känsla för service. Du är även kommunikativ och lyhörd, med en fallenhet att hitta lösningar i konfliktfyllda möten. Du är målinriktad, kostnadsmedveten och du arbetar med verksamhetens bästa i fokus.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 180901 eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-07-27

Referensnummer: 181/18-176

Kontaktpersoner
  • Katarina Persson
  • Sektionschef
  • 0734-21 40 66

Fackliga företrädare
  • SSR, Malmökansliet
  • 040-345114
  • Vision, Malmöavdelningen
  • 040-30 48 30

Övrigt

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anger i annonsen.

Referens

181/18-176

Liknande jobb

Receptionister och Administratörer Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Vi söker Receptionister för kommande uppdrag Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Framtiden söker HR-chef Malmö Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till