Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Assistent till Nordic Capital jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Assistent till Nordic Capital på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Assistent till Nordic Capital

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Om rollen

Nordic Capital befinner sig i en positiv tillväxt och vi söker nu en assistent som har omkring tre års erfarenhet av kvalificerad assistentsupport. Du trivs som assistent och känner att du nu vill utvecklas ännu mer i rollen och hamna i ett dynamiskt och internationellt sammanhang. Hos oss kommer du att stötta ett antal Investment Professionals och ställas inför många spännande och utmanande arbetsuppgifter samt vara en del av det mycket professionella och trevliga assistentteamet. Din arbetsplats blir ett modernt kontor mitt i centrala Stockholm.Vem söker vi

För att lyckas i denna roll är det viktigt med en självklar och naturligt positiv inställning till att leverera tjänster av hög kvalitet. För det krävs en lyhörd, initiativtagande och lösningsorienterad teamperson som inte bara tar emot uppgifter utan också tänker själv och agerar snabbt utan att missa de viktiga detaljerna. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga assistentuppgifter som kalenderhantering, mötesbokningar, planering av resor och olika arrangemang samt ad hoc uppgifter. En del research kring bolag och olika industrier kan också bli en del av din vardag. Assistentteamet stöttar varandra och hjälper övriga medarbetare i stort och smått så att verksamheten fungerar i det dagliga utan att tappa fart eller kvalitet. Du gillar att vara i ett sammanhang där du assisterar fler personer och trivs i en föränderlig och dynamisk miljö där ena dagen inte är den andra lik.

Du är organiserad och noggrann. Då bolaget verkar internationellt är det ett krav att du talar och skriver mycket bra engelska och svenska. För assistentrollen är det av största vikt att du är riktigt bra på Office Programmen, framför allt Outlook men även känner dig trygg i Powerpoint och Word. Du kommer sannolikt från ett liknande bolag eller bransch och är van att hantera information med hög sekretess och integritet.Du erbjuds

Vill du bli en del av ett professionellt och hjälpsamt team och tillsammans bidra till verksamheten med högkvalitativ service och lära dig en massa spännande och utmanande saker på vägen så kan detta vara helt rätt för dig.


Tjänsten är en tillsvidareanställning och ska tillsättas så snart som möjligt. Kulturen och medarbetarna är nyckeln till framgång och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process. Vi är nyfikna på dig – så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Tala gärna om vad det är som lockar dig med tjänsten. Vi kan tyvärr ej ta emot ansökningar via e-post.


För mer info om bolaget, besök: [ Link removed ]

Sökord: Assistent, Team Assistant, Teamassistent, Koordinator, Administratör, Administrativ Assistent


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 4B545744BC6A4C8CA7197D6219164E08