Jobbet Assistent till ledningsgrupp sökes till stort försäkringsbolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Assistent till ledningsgrupp sökes till stort försäkringsbolag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du prestigelös och serviceminded? Vill du arbeta inom försäkringsbranschen? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en assistent till ledningsgrupp omgående till vår kund.

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en assistent till ledningsgrupp. Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag och sitter centralt i fina lokaler centralt i Stockholm. I rollen kommer du att agera ett administrativt stöd åt ledningsgruppen.

I rollen som assistent kommer du att vara ett administrativt stöd åt ledningsgruppen. Arbetet omfattas av avancerad kalenderhantering, resebokningar, planering av agenda samt bokning av möten. Du kommer även att driva ett antal uppdrag/mindre projekt inom organisationen samt ta fram material för presentation till vissa möten. För tjänsten är det viktigt att du kan hantera ”många bollar i luften” samt att du gillar när det händer saker.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund i deras fina kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är ett heltidsuppdrag som beräknas starta 1/9 fram till 31/1. Kontorstider tillämpas, cirka 8.00-16.30.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av en serviceinriktad- eller administrativ roll sedan tidigare och är van att arbeta självständigt i ett högt tempo. Som person har du ett professionellt förhållningssätt med god kommunikativ förmåga och har lätt för att växla och prioritera mellan olika arbetsuppgifter utifrån verksamhetsbehov. Vidare har du mycket god förståelse för svenska och engelska och behärskar Office-paketet. Stämmer ovan beskrivning in på dig? Ansök då tjänsten omgående! Urvalet och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54180

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till