Jobbet Assistent / Administratör sökes till Täby, direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Assistent / Administratör sökes till Täby, direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Täby
0,00kr/ år
13 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en roll med administration, kundkontakt och där du får vara behjälplig? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort företag inom infrastrukturbranschen. De är idag Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet med 2000 medarbetare. Vi söker nu en assistent / administratör till deras kontor i Täby.

I rollen kommer du att assistera en ansvarig på plats och hjälpa till där det behövs. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta lättare administration och ekonomisysslor, svara i telefon, ta emot besökare och hålla ordning på kontoret.
Mellan april - december har kunden deras högsäsong, medan det är lugnare resterande månader.

Vår kund har kontor i Täby och tjänster tillsätts så fort vi har hittat rätt person. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av vår kund. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag kl. 07.00 - 16.00.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Som person ser vi att du är prestigelös, har skinn på näsan, är serviceminded och strukturerad. Du trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Du är tydlig i din kommunikation och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du kan hantera Officepaketet. Passar beskrivning in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40837

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Koordinator med kontorsansvar Stockholm Face2Face AB
Receptionister och administratörer till konsultuppdrag Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
ADMINISTRATÖR TILL SWEDBANK Stockholm Academic Work
Dynamics NAV developer - Inhouse role! Stockholm Nigel Frank International
Junior Systemutvecklare Stockholm Mutlisoft
Junior Säkerhetstekniker Sundbyberg Exelect
Junior DevOps/systemadministratör Stockholm Davvero AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Täby).