Jobbet ASP.NET Utvecklare till Alfa i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

ASP.NET Utvecklare till Alfa i Malmö publicerad av Alfa

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

I rollen som ASP.NET utvecklare kommer du att utveckla applikationer i Microsoftmiljö tillsammans med ett sammansvetsat team som alla brinner för teknik och utveckling. Du får möjlighet att bidra till samhällsnyttan genom att se till att journalsystemet Safedok alltid fungerar och underlättar för vårdgivare i hela landet att arbeta effektivt mot patienter. 


ansvarsområde.

Du kommer att arbeta agilt, med allt från förvaltning till nyutveckling tillsammans med ett team som har helhetsansvar från krav till leverans. Du kommer arbeta i en modern plattform och ditt arbete kommer att innebära mycket frihet under ansvar. Alfa erbjuder en sund balans mellan jobb och fritid för att du ska ha ett liv utanför kontoret. 


kvalifikationer.

?     Minst 2 års erfarenhet av utveckling i ASP.NET (VB.NET/C#.NET)
?     Erfarenhet av SQL Server
?     Erfarenhet av HTML/CSS
?     Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för teknik och utveckling. Du brinner för att göra samhällsnytta samtidigt som du får lov att arbeta med egenutvecklade produkter. Som person är du pålitlig, självgående och ansvarstagande. Vidare är du en person som vill arbeta i en flexibel organisation som har nära till beslut.  


ansökan.

Alfa har valt att samarbete med Randstad Technologies i den här rekryteringen. Om du har några frågor, kontakta rekryteringskonsult Anna Åhlin anna.ahlin@randstad.se eller +46 738 567456. Ansök via vårt online rekryteringssystem.  
Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom vi kontaktar och intervjuar kontinuerligt under processen. Vi accepterar inte ansökningar via e-post. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Uppdragsgivare: Alfa

Ort: Malmö kommun

Sista ansökningsdag: 2019-12-22

Kontaktperson: Anna Åhlin

Referens

201252750

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till