Jobbet Artikeladministratör sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Artikeladministratör sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Är du en noggrann och strukturerad person? Har du erfarenhet av arbete inom administration? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln och tjänsten rör en av deras enheter; Inköp och kategori.
För deras räkning söker vi nu en artikeladministratör till sitt huvudkontor i Solna.
I rollen som artikeladministratör kommer du att utgöra en administrativ resurs. Vidare kommer du att arbeta med att strukturera och registrera artiklar/varor samt leverantörer i vår kunds interna system. I ditt arbete kommer du att tillhöra teamet Masterdata Artikelgrupp. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

•Ansvara för registervård av nya och befintliga artiklar och leverantörer
•Ansvara för att uppdrag/vård sker inom ramen för fastställda tidsaxlar
•Ansvara för kvalitén av vårdade uppgifter baserat på underlag och uppdrag
•Ansvara för att valda kontroller utförs kontinuerligt av aktuell data/registervård
•Samverka kring frågor rörande förenkling av processer, arbetsrutiner och systemstöd

Uppdraget är en heltidstjänst som kommer att starta i början på februari och löper under ett års tid, med god chans till förlängning. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens fina kontor i Solna. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vidare har du datavana/systemvana samt erfarenhet av Officepaketet. Som person är du noggrann, kommunikativ och har inga problem att fråga om hjälp om det behövs. Det är meriterande om du har ett intresse för dagligvaruhandeln. Du är även prestigelös, samt effektiv och har förmågan att se till helheten. Du är även prestigelös, samt effektiv och är analytisk med förmågan att se till helheten. En Teamplayer som bidrar till ett positivt arbetsklimatAnalytisk med fömågan att se helheten. En teamplayer som bidrar till ett positivt arbetsklimat

Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45862

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till