Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Art Director jobb i Borås på J.M.Alsén Design AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Art Director på J.M.Alsén Design AB

Art Director

J.M.Alsén Design AB Borås, Västra Götalands län Heltid
Nu söker vi en Art Director till Morris Stockholm. Är du en kreativ person som sprider energi och glädje? Har du god förståelse för vad som krävs för att skapa kvalitativt innehåll? Vill du arbeta tillsammans med det övriga marknadsteamet med att utveckla och skapa riktigt bra kampanjer som sticker ut? Då kan det vara just dig vi söker efter!

Som Art Director på Morris Stockholm blir du en del av marknadsavdelningen som tillsammans ansvarar för hur varumärket Morris tas ut och hur de önskar att det tas emot. Naturligtvis alltid med siktet inställt på tillväxt och med kund i fokus.

I rollen säkerställer du varumärkeskonsekvens i allt kommunikation och utvecklar skalbara grafiska riktlinjer anpassade för alla kanaler/ touch points. Du är drivande i att kreera och producera meningsfull kommunikation kring vårt varumärke och tar ledning för innehållsskapandet. Från kampanjannonser till landningssidor för egen webb, och allt där i mellan.

Som person är du stark i det visuella och har en god förståelse för att arbeta med konsumentprodukter gärna mode. Du har ett strukturerat arbetssätt och gillar att få vara med där det händer. Du är en teamplayer som sprider positiv energi och gärna hjälper till där det behövs.

Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet från liknande roll och är en van användare av Adobe Creative Suite. Du hanterar med säkerhet allt från koncept, layout och produktion, både när det kommer till bild och rörliga format. Du är affärsorienterad med en stark kommersiell känsla. Svenska i tal och skrift.

Om företaget
Morris Stockholm grundades 2004 av Jan och Eva Alsén och är idag ett etablerat modevarumärke som finns representerat i över 250 av Skandinaviens främsta modebutiker, genom egen e-handel, en brand store i Göteborg och två outletbutiker. Varumärket designar och marknadsför kläder för herr inom en stilbildning som grundar sig i Brittish Prep. Bolaget har idag ca 30 medarbetare med huvudkontor i Borås. Morris har ambitiösa tillväxtplaner där bygga varumärke och kommunikation med kund och det digitala landskapet är en viktig arena. Läs mer på www.morris.se
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du är placerad på kontoret i Borås. Låter detta som en intressant tjänst för dig? Välkommen med din ansökan med CV, personligt brev samt portfolio. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så kontaktar du
Karin Fritzon på [ Link removed ] .
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 225070