Jobbet Aros Kapital söker Processjurist har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Aros Kapital söker Processjurist publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta som processjurist i ett innovativt bolag som sätter kunden i första rummet? Vi ser då fram emot din ansökan till vårt kontor i Göteborg!

Arbetsbeskrivning
Som processjurist hos oss kommer du få möjlighet att från grunden bygga upp vår avdelning för processjuridik. Du kommer i huvudsak agera ombud för oss och våra klienter och bistå med juridiska tjänster inom processjuridik. Du kommer självständigt att driva och ansvara för tvister och processer, upprätta stämningsansökningar, bestridanden, ha kontakt med motparter och domstol samt företräda vid huvudförhandling. I rollen ingår också att bland annat vara rådgivare internt i andra juridiska frågor.

Vem är du?
Vi söker dig som har juristexamen och några års arbetslivserfarenhet från notarietjänstgöring, advokatbyrå, eller liknande. I din yrkesroll är du driven och initiativrik och trivs med utmaningar i högt tempo. Du är något av en "go-getter" och ser stor karriärmässig potential i att utveckla vår processjuridiska avdelning i denna roll. Vidare är du bekväm i förhandling och har goda kunskaper i svenska och engelska.

Du erbjuds
Du kommer att välkomnas till vårt kontor i Gårda med ljusa, fräscha lokaler och fantastisk utsikt över Göteborg. Aros Kapital präglas av en stark entreprenöranda och arbetar efter tydliga etiska riktlinjer där respekt för individen är av yttersta vikt. Hos oss kommer du vara del av ett team jurister och rapporterar till chefsjuristen.


Start
Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område
Göteborg
Västra Götalands län

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Andersson på telefonnummer 031–7128349 alternativt julia.andersson@jurek.se

Om verksamheten
Aros Kapital är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder finansiella tjänster. Vi är experter på företagsfinansiering för små och medelstora företag men är inte en vanlig bank, utan drivs av entreprenörer. Vi har funnits sedan 2004 och erbjuder våra kunder sparande samt olika företagstjänster som factoring, kredithantering och företagslån.

Sökord: processer, tvister, finansiella lösningar, jurist, kundarbete, förhandlingar, rådgivning, domstol,


Referens

15D226BCF8624999909A41EAF5EEC606

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till