Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arkivarie sökes till bolag inom Region Stockholm jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arkivarie sökes till bolag inom Region Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Arkivarie sökes till bolag inom Region Stockholm

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Tjänsten som arkivarie innebär att utveckla och uppdatera vår kunds viktiga arbete med informationshantering, med vilket vi menar styrning och kontroll av verksamhetsinformationen under dess hela livscykel. Hanteringen omfattar registrering, validering (bevarande/gallring, känslighetsgrad), kvalitetssäkring av dokumentation, redovisning, tillgänglighet, skydd och förvaring. De behöver utveckla praktiska och effektiva arbetssätt som alla i företaget kan använda och de följer Region Stockholms modell för verksamhetsbaserad informationsredovisning.

Organisatorisk tillhörighet inom bolaget är avdelningen Ekonomi och Administration och du rapporterar till chef Ekonomi och Administration. Tjänsten är placerad vid bolagets kontor i Spånga.Arbetsuppgifter

I detta uppdrag kommer du som konsult att stötta arbetsuppgifterna ingår att skapa, uppdatera och dokumentera ändamålsenliga rutiner för verksamheten baserat på riktlinjer för verksamhetsbaserad informationsredovisning såsom tex arkiv- och dokumenthantering, ärendehantering och arkivering samt att gallra och tillgängliggöra arkivmaterial och återsökning och utlämning av allmän handling vid förfrågningar.

I arbetet ingår också att delta i upprättandet av riktlinjer och styrande dokument inom arkivområdet samt i beredning av ärenden om bevarande och gallring. Ett annat viktigt område att utveckla är att vara drivande i digitaliseringen av vår informationshantering.Vem är du?

Du har en akademisk utbildning med inriktning på arkiv eller informationsvetenskap eller annan likvärdig utbildning. Du har erfarenhet av arkivering och/eller diarieföring i tidigare arbeten och du har god kännedom om hantering av allmänna handlingar i offentlig sektor. Vidare är du är van att förteckna digitalt, du har god datavana och goda kunskaper om gällande lagar och föreskrifter.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med informationssäkerhetsklassificering likaså är det meriterande om du är utbildad arkivarie eller diplomerad registrator.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, självgående och strukturerad i ditt arbete, är analytisk och målfokuserad samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är serviceinriktad och har förmågan att arbetat självständigt likväl som i grupp med andra människor. Du har utmärkt samarbetsförmåga och en vilja att skapa mervärde genom din kompetens inom arkivfrågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos MediCarrier som förväntas påbörjas så snart möjligt. Tjänsten är på heltid 100% och löper minst sex månader. Chans till övertag och tillsvidareanställning efter det. Placering i Spånga. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på [ Email address blocked ]  Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.


 

Rekommenderade jobb

Arkivarie sökes till bolag inom Region Stockholm
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltid
Arkivarie
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Karlskrona Heltidsanställd
Erfaren handläggare sökes till myndighet i Stockholm
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 973FBBFB7B934861A084E94902B38B09