Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arkivarie för uppdrag inom offentlig sektor i Stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arkivarie för uppdrag inom offentlig sektor i Stockholm på Randstad AB

Arkivarie för uppdrag inom offentlig sektor i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker nu arkivarie till givande uppdrag inom offentlig sektor i Stockholm. Flera av våra kunder inom offentlig sektor söker regelbundet efter nya stjärnor inom arkivering. Våra kunder består till stor del av myndigheter och statliga eller kommunala bolag med centrala adresser i Stockholm. Med dig i bagaget har du minst ett års arbetslivserfarenhet som arkivarie. Du har också högskoleutbildning eller likvärdig utbildning och har studerat arkivvetenskap på minst 60 högskolepoäng, alternativt har minst tre års arbetslivserfarenhet som arkivarie. Låter det som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan - redan idag.

Randstad en av de största leverantörerna av personaltjänster och våra behov är ständiga. Annonsen är ur proaktivt syfte för att snabbt kunna tillsätta kommande vakanser – perfekt för dig som är intresserad av uppdrag hos staten inom kort. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

I rollen som arkivarie utgör du en viktig del hos våra kunder. Du sitter hos vår kund, en myndighet, en kommun eller ett offentligt ägt bolag på en trevlig adress nära kommunikationer och lunchmöjligheter. Randstad en av de största leverantörerna av personaltjänster och våra behov är ständiga. Annonsen är ur proaktivt syfte för att snabbt kunna tillsätta kommande vakanser – perfekt för dig som är intresserad av uppdrag hos staten inom kort. 
Arbetsuppgifter som arkivarie kan exempelvis avse:
  • Ta fram texter, bilder och datafiler utifrån förfrågningar (allmänna handlingar).
  • Framtagning och utlämnande av information från fysiska arkiv, historiska samlingar eller databaser.
  • Ordna, förteckna och göra bedömningar avseende innehåll i handlingar för vad som måste bevaras och vad som kan gallras, samt hur handlingar ska förvaras.
  • Framställa arkivredovisning och delta i upprättandet av riktlinjer och styrande dokument för det interna arkivarbetet.


kvalifikationer.

Vi söker dig med: 
  • Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning (arkivvetenskap på minst 60 högskolepoäng) och minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, minst tre års arbetslivserfarenhet som arkivarie.
  • Praktisk erfarenhet av offentlig verksamhet.
  • Kunskaper i MS Office eller likvärdigt samt kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Public360, W3D3 eller Visual Arkiv m.fl.).
  • Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och arkivariers funktion och ansvar.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2022-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Då annonsen avser kommande uppdrag har vi för just den här processen ingen specifik uppdragsgivare i åtanke. För att snabbt kunna tillsätta kommande vakanser sker urval endast i proaktivt syfte. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201374250