Jobbet Arkitekt/Utvecklare till Handelsbanken i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Arkitekt/Utvecklare till Handelsbanken i Stockholm publicerad av TNG

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att jobba som Arkitekt/Javautvecklare i en komplex infrastruktur? Sök då till Handelsbanken i Stockholm!

Här kommer du verka inom infrastruktur och javaramverk; områden som är avgörande för bankens fortsatta utveckling, där du som Arkitekt/Javautvecklare kommer få stora möjligheter att ta banken till nästa tekniska nivå!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en vardag där du ansvarar för och påverkar stora delar av leveransen, där du får vara med i utvecklingen från ax till limpa och bidra med affärsmässighet och engagemang genom hela processen. På Handelsbanken sätts en stor tilltro till din kompetens och du kommer få stora möjligheter att kunna påverka och göra skillnad.

På Handelsbanken finns ett långsiktigt tänk som genomsyrar hela organisationen, vilket innebär att du som anställd alltid ska känna dig trygg, vara stimulerad och känna att du utvecklas under en lång tid. Här erbjuds du bra förmåner och möjligheten att vara en del av en organisation som är flexibel och har stor förståelse för ditt livspussel.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du blir en viktig del i ett av bankens mest framstående team inom Java, där ni jobbar med applikationsinfrastruktur och ramverk inom Java. Ni hanterar avancerad utveckling och förutom utveckling av såväl affärs- som dialogsystem stöttar ni organisationen i komplexa frågor inom ert område. Kärnan i din roll kommer vara att vidareutveckla bankens Javaramverk och då jobba nära:

  • Tekniken
  • Arkitekturen
  • Designen
  • Implementationen

Handelsbanken har en modern teknikstack sett till sin storlek och komplexitet, och vill hela tiden arbeta framåt. Du kommer kunna få stora möjligheter att utvecklas på ett professionellt -likväl ett personligt plan. Banken har påbörjat ett väldigt spännande teknikskifte där det finns möjlighet till stort inflytande på bankens framtida teknikval.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer jobba agilt, där du kommer ingå i ett team med seniora utvecklare och arkitekter. Du kommer sitta centralt på Torsgatan 12-14 i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Du har stort teknikintresse och gärna flera års erfarenhet inom javautveckling med goda kunskaper inom Java EE-teknologier (exempelvis JAX-RS, JAX-WS, JAXB, JPA, CDI och Bean Validation). Vi ser också gärna att du har erfarenhet av enhetstestning med JUnit, Mockito eller liknande testramverk. Det är meriterande om du har erfarenhet av integrations- och prestandatest, samt att du brinner för att jobba agilt.

Du har bred teknisk förståelse och tycker att infrastruktur och ramverk är mycket intressant, där du gärna tar arkitektrollen för att få en översikt och helhetsförståelse. Du är nyfiken för nya tekniker och vad som händer i branschen och breddar gärna dina kunskaper när du får möjlighet. Du har, eller tar lätt till dig, förståelse för processen i en stor organisation med höga krav på tillgänglighet, kvalitet och säkerhet.

Eftersom du kommer jobba mot många kontaktytor inom banken är det ett krav att du kan både svenska och engelska flytande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

048939AA8661403084709BEB99F31C7A

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Arbetsledare Huddinge Karisma Rekrytering

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.