Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arkitekt inom IAM till Handelsbanken i Stockholm! jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arkitekt inom IAM till Handelsbanken i Stockholm! på Ada Digital

Arkitekt inom IAM till Handelsbanken i Stockholm!

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Som Arkitekt hos på Handelsbanken i Stockholm får du möjlighet att driva arkitekturfrågor inom IAM-området.

Vill du ha en utåtriktad roll med stort handlingsutrymme och möjlighet att påverka ett högt prioriterat område? Välkommen till Handelsbanken i Stockholm! Här får du dessutom en unik chans att bidra till vår transformationsresa där vi just gör förflyttningar mot molnet!

VI ERBJUDER DIG

  • Att bli en del av en organisation med stor tilltro och respekt för individen som ger dig både stort ansvar och befogenheter att ta beslut.
  • Många utvecklingsmöjligheter- när våra medarbetare utvecklas, utvecklas banken!
  • Möjligheten att få vara med och driva förändring inom ett så viktigt område som IAM. Hos oss på Handelsbanken är det korta beslutsvägar.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du blir en del av identitets- och behörighetsområdet. Här berör vi frågor för våra interna användare och tillhandahåller IT-lösningar som ska leva upp till de krav som ställs för behörigheter. Du kommer framför allt: 

  • Säkerställer att befintlig målarkitektur är aktuell och att framtagna lösningar följer och anpassas efter den
  • Arbeta proaktivt för att Handelsbanken skall kunna möta och anpassa arkitekturen efter regulativa krav
  • Arbeta efter agila principer och ha ett nära samarbete med till exempel Lösningsarkitekter och Enterprisearkitekter inom Handelsbanken i frågor som är kopplat till IAM.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

I området för intern IAM-hantering är vi ca 50 personer. Vi har roligt tillsammans och leds av en chef som har ett tydligt och stöttande ledarskap. Du kommer att sitta centralt i våra nyrenoverade lokaler på Torsgatan.

MER OM DIG

Vi söker dig som har mycket god erfarenhet inom IAM och arkitektur och vill jobba långsiktigt med oss inom detta område. Du har hög teknisk kompetens och god förståelse för mjukvaruutveckling. Då vi har många olika plattformar är det viktigt att du också har erfarenhet av detta. Som person motiveras du av att jobba tillsammans med andra, att ta ansvar och att bidra till att sätta upp mål och förverkliga dessa. Du är en god kommunikatör och behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 6A202E7F6D1047AD9AF67554DEF680CA