Jobbet Arkitekt för konsulttjänst inom molnlösningar sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Arkitekt för konsulttjänst inom molnlösningar sökes! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Vår kund har ett konsultteam som hjälper kunderna till molnet. Man gör detta genom lösningar som Azure, AWS och Google Cloud Platform (GCP) och nu söker man dig, som har erfarenhet av att flytta över lösningar till molnet och som har kunskap inom datacenter, applikation, nätverk och säkerhet. Starten är omgående och tjänsten kan tillsättas fort efter att rätt person ansökt då vi tillämpar löpande urval. Ansök därför nu direkt och var tydlig i ditt personliga brev ang. dina kunskaper inom ovan områden.


Om tjänsten
Hos vår kund får du arbeta i en miljö som präglas av entreprenörsdriv, stabilitet och en spännande kundstock innehållande många av Sveriges största företag.

Som Cloud Architect jobbar du nära kunder och tekniska specialister och får möjligheten att arbeta med det senaste inom området. Vår kund är just nu på en spännande resa att flytta en stor del av sina kunder till molnet och söker därför dig som är en duktig Cloud Architect att ingå i det team av arkitekter som kommer samlas runt olika teknologier/tjänster baserat på HPE Dell/EMC,VMware och Microsoft.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Som konsult hos vår kund lever du i en varierande roll där du är bidragande i olika kundprojekt. Exempel på arbetsuppgifter är:

• driva workshops
• utföra behovsanalyser
• ta fram designförslag
• hjälpa till med migrering

Detta självklart med slutmål att på ett kundanpassat sätt hjälpa kunderna i resan till molnet.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• har erfarenhet från arbete som IT-konsult eller internt anställd på en IT-avdelning.
• har god erfarenhet från olika oimråden inom datacenterinfrastruktur (applikation, nätverk, säkerhet och lagring/back up)
• Förståelse för, eller ännu hellre arbetslivserfarenhet inom, molntjänster som Azure AWS eller GCP.
• erfarenheter av att ha arbetat med lösningar som Checkpoint, f5, Palo Alto, Citrix, NetApp, VMware, Hyper-V, Nutanix.

Som person är du ute efter en möjlighet att få arbeta i en kundnära roll där du använder och utvecklar dina kunskaper inom ovan samtidigt som du hjälper stora och spännande företag att ta steget till molnet.

Övrig information

• Start: omgående
• Omfattning: heltid
• Placering: Solna
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Referens

15044006-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till