Jobbet Area Sales Manager till Nordic Water Products AB, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Area Sales Manager till Nordic Water Products AB, Stockholm publicerad av Intenso Teknikrekrytering

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

På Nordic Water har vi arbetat för effektivare vattenrening sedan 1962.

Idag erbjuder vi marknaden ett brett utbud av utrustning och system för stora och små vattenreningsverk, avloppsreningsverk och industrier. Vi är ett renodlat ingenjörsföretag med en passion för att utveckla originalidéer och tekniska lösningar som revolutionerar vår bransch.

Nu expanderar vi Region Norden och söker

Area Sales Manager
Stockholm - Mälardalen

Om arbetet
I rollen som Area Sales Manager blir du en värdefull kollega i vårt mål att fortsätta öka vår försäljning. Du kommer äga ett stort ansvar för att regionen når sina uppsatta mål. Vi vänder oss i huvudsak till kommuner och privata företag där vi skapar affärer kring deras behov av utrustning och system för stora och små vatten- och avloppsreningsverk. 

Du utgår från ditt hemmakontor någonstans i Stockholmsområdet, placering på vårt huvudkontor i Göteborg kan även diskuteras. Du rapporterar till Regional Manager - Norden. Tjänsten innebär resor med övernattningar ca 50-70 nätter/år, då det personliga kundbesöket är en betydande del av arbetet. För rätt kandidat finns det goda möjligheter att fortsätta utvecklas inom vår internationella säljorganisation. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvarar för försäljning, omsättning och lönsamhet samt uppföljning på kundnivå
  • Upprätta offerter, offertuppföljning, offertbevakning samt upprätta kundavtal
  • Rapporterar och upprätthåller kund- och projektinformation i bolagets CRM-system
  • Jobbar uppsökande med försäljning samt tar emot kunders förfrågningar
  • Ansvarar och utvecklar kontinuerligt försäljningskanaler inom regionen
  • Underhåller goda kundrelationer
  • Jobbar tätt med process- och produktavdelningen för lämpliga produkter/lösningar/system


Kvalifikationer
Vi söker dig som är ingenjör inom maskin-, kemi-, energiteknik alternativt industriell ekonomi eller liknande. Vi ser gärna att du har minimum 5 års arbetslivserfarenhet inom industriell försäljning, erfarenhet av försäljning mot konsultledet och kommunala beställare är meriterande.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt med ett högt eget driv och ett starkt affärsmannaskap. Du förstår säljprocessen och vet vilka insatser som krävs för att skapa förtroende i de olika beställningsleden. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och ger dig inte förrän du nått hela vägen. 

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan via länken snarast då urval sker löpande.

Kontakt
Kjell Johansson – Regional Manager Norden tel: 070 - 760 86 33
Linus Harrysson – Director Sales tel: 070 - 420 25 45

Välkommen med din ansökan!

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med DynaSand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, DynaDisc skivfilter, Meva fingaller, Zickert slamskrapor samt Sobye bandfilter.

Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Stockholm, Mariestad, Klippan och Fjärås. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 600 miljoner SEK och har ca 200 anställda. För mer information om företaget se: www.nordicwater.com/sv/. 


Sökord: Sälj, Försäljare, försäljningsingenjör, teknisk säljare, teknisk försäljning, teknisk försäljare, exportsäljare, internationell säljare, internationell försäljare, internationell försäljning, fältsäljare, utesäljare, regionsäljare, civilingenjör, distriktsäljare, distriktssäljare, distriktchef, distriktschef,
J2W: CB2

Referens

3a2da8d85aa245afa261e576b1acff

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till