Jobbet Area Sales Manager till Mackmyra Svensk Whisky har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Area Sales Manager till Mackmyra Svensk Whisky publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är din sociala egenskap, driv & engagemang det vassaste du har? Drivs du av försäljning & egen utveckling?

Läs då gärna vidare för tjänsten som Area Sales Manager för Mackmyra Svensk Whisky Stockholm eller Göteborg!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en Area Sales Manager till Stockholm och en Area Sales Manager till Göteborg. I rollen kommer du att driva din egen försäljning av Mackmyras berömda whiskytunnor mestadels mot B2C. Du kommer till stor del att fokusera på att bygga goda relationer för att hela tiden stärka dina befintliga relationer samtidigt som du hela tiden strävar efter att skapa nya. Du kommer även ha stor kontakt med barer, restauranger, företag och eventföretag för att kunna arrangera events och whiskyprovningar med befintliga och potentiella kunder

Du kommer att ansvara för och driva försäljning mot lokala lager samt mässor i din region. Du kommer ha tätt samarbete med marknadsavdelningen, säljstöd samt med Brand Ambassadörer. En naturlig del av arbetet läggs på kvällar och helger. Du rapporterar till Försäljningschef Norden.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Area Sales Manager se vi gärna att du har eftergymnasial utbildning, kanske inom gastronomi, försäljning eller service management. Du har några års erfarenhet från försäljning av konsument eller sällaköpta produkter. Vidare behärskar du båda svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

Som person är du nyfiken och orädd. Du är om dig och kring dig och har en kreativ ådra för att driva försäljning framåt samt lösningsorienterad. Självklart är du glad, social, framåt och är van att träffa och hantera olika typer av människor i olika miljöer.

Du erbjuds
En flexibel, kul och spännande tjänst på ett bolag med stora utvecklingsmöjligheter. Här bestämmer du din egen fartfyllda vardag och får chansen att arbeta med otroliga kunder och kul produkter. I denna rekrytering samarbetar Mackmyra med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan.

Sökord: säljare, account manager, fältsäljare, innesäljare, sales, business manager


Referens

7DD67A9D8C7E4051A6CA46E46D8B5657

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till