Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Area Sales Manager till James Hardie, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Area Sales Manager till James Hardie, Göteborg på Säljpoolen

Area Sales Manager till James Hardie, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Söker du ett utvecklande arbete i ett expansivt företag? Då kan detta vara någonting för dig! I Sverige är James Hardie ett växande bolag inom byggbranschen, men på flera platser i världen är vi en starkt etablerad aktör. Nu söker vi en 

Area Sales Manager
Göteborg

Som medarbetare på James Hardie blir du en del av ett team med tillväxt i fokus! Du får en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak.

Vi söker dig som har vana att tillsammans med återförsäljare inom detaljhandeln utveckla gemensamma affärer till nöjda slutkunder. Med god koordinationsförmåga sammankopplar du olika intressenter i köpprocessen samt vid installation av våra kvalitativa produkter. Det är en klar fördel om du redan har kundkontakter i området. Vi lägger även stor vikt vid att du är social och har ett naturligt sinne för affärer. 

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag där du kommer att arbeta både med återförsäljare, privatkunder, byggföretag och byggare i ditt försäljningsområde.

Dina främsta arbetsuppgifter:

  • Bearbeta kontakter i ditt distrikt, både nya och befintliga
  • Skapa goda långsiktiga relationer och samarbeten med våra kunder
  • Kundansvar och förhandling gentemot kund
  • Säkerställa att våra affärspartners har rätt kunskapsnivå kring våra produkter
  • Ordermottagning, offertskrivning och uppföljning
Vi erbjuder 

Här får du möjlighet att jobba tillsammans med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor på ett företag som satsar och bryr sig om sin personal och sina kunder. Du kommer ha ett bra stöd från dina medarbetare och en marknadsavdelning som arbetar för att sätta James Hardies varumärke på den svenska kartan.

James Hardie har starka ägare och sunda värderingar. Här får du möjlighet att arbeta med ett internationellt starkt varumärke som erbjuder en innovativ lösning vid byggande och renovering av hus. Som Area Sales Manager hos oss får du en ansvarsfull roll som du själv är med och formar. Du har alla förutsättningar för att bygga vidare på James Hardies expansion i Sverige. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning till återförsäljare som jobbar inom sällanköpshandeln, t.ex. byggmaterial eller kökslösningar för nybyggnation eller renovering. Du har ett stort affärssinne och inger förtroende som i förlängningen leder till långsiktiga relationer med dina kunder.

Du har förmåga att planera och strukturera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt, goda kunskaper i svenska, IT-vana samt körkort. Grundläggande förståelse för byggnadsritningar är meriterande.  

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
James Hardie Industries är världens främsta tillverkare och marknadsförare av högpresterande lösningar för fibercement och fibergips. Vi består av en mångsidig global personalstyrka på cirka 4800 anställda i verksamheter i Nordamerika, Europa, Australien, Nya Zeeland och Filippinerna och genererar mer än 2,9 miljarder dollar i årsomsättning.J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: a92a555855324b338ffa2118c87732