Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Area Sales Manager till Frico AB, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Area Sales Manager till Frico AB, Göteborg på Säljpoolen

Area Sales Manager till Frico AB, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Area Sales Manager / Säljare
Göteborg
Söker du internationell tjänst där du representerar ett premiumval för våra kunder, samtidigt där du erbjuds tryggheten att tillhöra en stor global organisation? Då kan Frico vara något för dig.


Arbetsbeskrivning

Som Internationell Area Sales Manager på Frico arbetar du till huvudsakligen mot våra interna distributörer inom Systemair Group, men du kommer även att jobba med andra externa säljkanaler. I den här rekryteringen befinner sig distributörerna främst i Ryssland och CIS-länderna. Produkterna du tillhandahåller är ”premium brand” där varumärket Frico är väletablerat. 

Läs mer om våra produkter på [ Link removed ]

Detta är en projektledande roll, där du har en tät dialog med distributörer för att gemensamt kunna bearbeta slutkunden på bästa sätt. Idag har vi effektiviserat vår verksamhet genom digitala möten, men när omständigheterna tillåter kommer tjänsten innebära en hel del internationella resor där du möter många olika kulturer.

'Även om Frico ingår i en större koncern har företaget en platt organisation med ett informell arbetssätt. Exportavdelningen är en relativt liten avdelning där frihet under ansvar är ledord och tonen kollegial. Gruppens medlemmar driver självständigt försäljningen mot sina respektive marknader, men hjälps samtidigt åt för att avdelningen skall nå uppsatta mål.'

Läs mer om vad Carl har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande roll inom ett framgångsrikt företag, där spontanitet, flexibilitet och humor skapar grunden för en trevlig arbetsmiljö. Vi är stolta att tillhöra ett tillverkande företag som representerar kvalité och är ett premiumalternativ hos våra kunder. Vi är ett medelstort bolag med korta beslutsvägar, som samtidigt tillhör ett stort internationellt nätverk med Systemair i ryggen. Detta innebär att det finns goda utvecklingsmöjligheterna hos oss.

Din profil
Vi söker en ödmjuk lagspelare, med stort kundfokus, som är flexibel gällande tillgänglighet för våra internationella kunder. Du som söker denna tjänst har fördel om du har erfarenhet av exportförsäljning mot CIS-länderna. Detta kommer innebära att du förhoppningsvis har samlat dig en affärsmässig förståelse för olika marknader och kulturer. Har du erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande är det meriterande.

 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Johansson på 031-7045194. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
Frico är den ledande leverantören av luftridåer, värmestrålare och värmefläktar i Europa och representeras i mer än 70 länder av dotterbolag, systerföretag och distributörer. Frico har utvecklat och tillverkat energieffektiva produkter för ett bekvämt inomhusklimat sedan 1932. Huvudkontoret ligger i Sävedalen, utanför Göteborg, och företaget ingår i Systemair Group.

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Area Sales Manager till Frico AB, Göteborg
Säljpoolen Göteborg Heltid
Teknisk säljare till Thor Nordic, Göteborg
Säljpoolen Göteborg Heltidsanställd
Key Account Manager Foodservice till Danishcrown, Göteborg
Säljpoolen Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: b2c212035d004c73844ede51388aa8