Jobbet Area Sales Manager sökes till internationell koncern! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Area Sales Manager sökes till internationell koncern! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du en bakgrund inom B2B-försäljning och ett sinne för affärsutveckling? Söker du din nästa utmaning i din karriär och vill arbeta som Area Sales Manager inom en internationell koncern? Läs mer nedan!

Information om uppdraget:

Vår kund är en marknadsledande internationell tillverkare av moderna och säkra automationslösningar till hemmet. Företaget syftar till att förbättra livskvaliteten genom att förenkla vardagens rörelser: funktionella produkter med en spännande design som gör att människor kan komma in och lämna sitt hem i full frihet, med största komfort och därmed njuta av sina bostadsområden till fullo. Vår kund erbjuder enkel integrationen, ett brett sortiment, avancerad elektronik, fin design och det mest kompletta och attraktiva automationssystemet.

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla koncernens skandinaviska dotterbolag. I rollen som Area Sales Manager kommer du att arbeta med att driva försäljningen i Sverige och Norge; du skapar långsiktiga affärer med såväl befintliga som nya kunder och partners, och är orädd för att agera operativt med prospektering och kundmöten. I ditt ansvar ingår även strategisk försäljnings- och marknadsanalys för att upptäcka nya affärsmöjligheter och därmed öka resultat och tillväxt.

Du kommer även vara delaktig i regionens förändringsarbete med implementering av nya produktlinjer samt med etablering och byggnad av den regionala kundbasen. Du arbetar mot satta mål och KPI:er men får stort förtroende för den egna prestationen i rollen. Inom koncernen finns stora möjligheter till utveckling.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av vår kund. Dotterbolagets huvudkontor är beläget i Malmö, men du som söker kan vara bosatt i södra Sverige. Tjänsten kräver B-körkort och ställer krav på en stor del resande inom Skandinavien.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har flerårig erfarenhet inom operativ och strategisk B2B-försäljning. Du har ett tekniskt intresse, och en bakgrund inom hemautomation/Smart Home är mycket meriterande, men inte ett krav. Tjänsten kräver flytande kunskap i svenska och engelska samt en förståelse för de andra skandinaviska språken.

Vi söker dig som är driven, motiverad och självständig. Du vill gärna förändra, och trivs i en entreprenöriell roll; långsiktig utveckling är för dig en självklarhet. Du är strukturerad och har en god relationsbyggande förmåga.

Låter detta intressant? Tveka då inte att söka redan idag! Vi arbetar löpande med urval.

Observera att vi inte godkänner ansökningar mottagna per e-mail, utan enbart ansökningar som kommit in genom vårt digitala rekryteringsverktyg.

Sökord: Försäljning, Area Sales Manager, Försäljningsansvarig, Smart Home, B2B, Key Account Management, Entreprenörskap

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49748

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till