SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Utbildningskoordinator till JL Safety på Framtiden

Utbildningskoordinator till JL Safety

Framtiden Skara, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du en driven person med intresse för utbildnings- och marknadsfrågor? Trivs du med att planera och samordna insatser och säkerställa god kvalité? Nu söker JL Safety en utbildningskoordinator!

Om rollen

I rollen som utbildningskoordinator kommer du främst arbeta med samordning inom två områden – utbildning och marknadsfrågor.

Vad gäller utbildning kommer du planera och koordinera olika utbildningar som bolaget erbjuder marknaden. Detta innefattar bl.a. administration av digitala och fysiska utbildningsaktiviteter som genomförs av utbildare. Stöd och assistans vid genomförande av utbildningar. Du kommer även ha en aktiv roll att tillsammans med övriga utvärdera och utveckla dessa utbildningspaket och koncept.

Vad gäller marknadsfrågor kommer du ingå i marknadsgruppen och utgöra ett aktivt och proaktivt stöd till organisationen gällande marknadsfrågor och exponeringstrategier. Du kommer även att assistera vid framtagning av försäljningskoncept samt löpande kundvård.

Vem är du?

I rollen som utbildningskoordinator söker vi dig som har:

  • Högskola-, kvalificerad yrkesutbildning eller liknande erfarenhet; med inriktning projektledning, sälj och/eller marknad
  • God svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har något utav följande:

  • Grundläggande kompetens gällande marknadsföring och projektledning
  • Tidigare erfarenhet av utbildningskoncept
  • Behärska engelska i tal och skrift flytande
  • Bra på muntlig och skriftlig framställning
  • Vana att hantera olika typer data & affärssystem

För att passa i rollen behöver du ha ett starkt driv. Du har en hög social kompetens och är en person med mycket energi som får saker gjorda. Du har också en pedagogisk förmåga och trivs med att samarbeta med andra. Du är strukturerad med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Om JL Safety

Som utbildningskoordinator på JL Safety blir du en del av ett växande bolag som sätter sina medarbetare i främsta rummet. Du kommer få en stimulerade arbetsmiljö och bli en del av ett team med driva kollegor och en härlig atmosfär. Dina arbetsuppgifter kommer vara spännande och utmanade och tillsammans med andra specialister har ni korta beslutsvägar. Safty andan kännetecknas av dig som medarbetare och dina nära och kära kommer först. Eftersom kundbasen i koncernen växer finns stora möjligheter till internationellt arbete inom hela Skandinavien och Europa. På JL Safety gäller frihet under ansvar. Du kommer ha tillgång till flexibel arbetstid och styra din egen kalender.

På JL Safety erbjudes kunskap och verktyg för de regelverk som ställs på maskiner och användning av arbetsutrustning. Bolaget tillhandahåller avancerade tjänster inom maskinsäkerhet och CE-märkning. JL Safety erbjuder tjänster inom två områden: konsulttjänster och utbildning, och är global partner för mjukvaran CEDOC. Bolaget är beläget i Skara och har tio anställda medarbetare. JL Safety ingår i affärsområde Proton Edge som omfattar tre olika bolag som är högt specialiserade och hör till marknadsledarna inom sin bransch: Proton Technology, JL Safety och Cedoc. Alla har starka kopplingar till kunder inom den internationella tillverkningsindustrin och delar ett gemensamt mål: att hjälpa kunderna att driva hållbara, trygga och lönsamma affärer. Proton EDGE tillhör Proton group som är en svensk, familjeägd industrikoncern i tillväxt.

Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du direktanställd hos JL Safety.

Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Skara
Omfattning: Heltid

I rollen som utbildningskoordinator söker vi dig som har: Högskola-, kvalificerad yrkesutbildning eller liknande erfarenhet; med inriktning projektledning, sälj och/eller marknad God svenska i tal och skrift Det är meriterande om du har något utav följande: Grundläggande kompetens gällande marknadsföring och projektledning Tidigare erfarenhet av utbildningskoncept Behärska engelska i tal och skrift flytande Bra på muntlig och skriftlig framställning Vana att hantera olika typer data & affärssystem
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000131675418