Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arbetsvilliga studenter sökes för spännande uppdrag i Landskrona! jobb i Landskrona på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arbetsvilliga studenter sökes för spännande uppdrag i Landskrona! på StudentConsulting

Arbetsvilliga studenter sökes för spännande uppdrag i Landskrona!

StudentConsulting Landskrona, Skåne län Deltid
Är du student och letar efter ett extrajobb att ha vid sidan av studierna i höst? Är du flexibel och inte rädd för att hugga i när det behövs? Vi söker sig som alltid arbetar noggrant i kombination med en hög effektivitet för uppdrag i Landskrona!

Information om uppdraget:

Vår kund är belägen i Landskrona och arbetar inom livsmedelsbranschen.
Arbetsuppgifterna kommer vara varierande inom livsmedelsproduktion som exempelvis packning av livsmedel och hantering av recept och dess ingredienser. Du kommer arbeta i team och arbeta nära med företagets olika avdelningar. Arbetet utförs utefter särskilda regler, riktlinjer och kvalitets standarder som är av högsta vikt att följa och ta hänsyn till.

Arbetstiderna är varierande måndag till fredag och du bör vara flexibel och ha förmågan att täcka av där det behövs. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och få arbetet gjort.

Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba extra, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande och vi ser gärna att du har minst 1 år kvar på dina studier.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en optimistisk lagspelare och inte har några problem med att hugga in där det behövs. Du studerar på minst 50% med åtminstone 1 år kvar.

Du är flexibel och anpassningsbar och kan arbeta minst 2-3 pass i veckan utöver dina studier.

Som person vill du ständigt utvecklas och anser dig själv vara en problemlösare. Du har inga problem med att komma med nya idéer och vara innovativ genom att använda din fantasi.

Du täcker av där det behövs och har inga problem med att vara flexibel och anpassa dig efter de uppgifter som behöver genomföras.

Du är en lagspelare och vill tillsammans med dina kollegor nå era gemensamt uppsatta mål. Du eftersträvar god kontakt med dina medmänniskor och har inga problem med att samarbeta med olika typer av människor.

Personlig lämplighet är viktigare än erfarenhet - driv och nyfikenhet räcker långt!

På arbetsplatsen är säkerhet att högsta vikt och du behöver därmed ha förståelse för och respektera de regler och riktlinjer du lär dig på arbetsplatsen.

Krav:
- Flytande svenska i tal och skrift
- Minst 1 år kvar av dina studier
- B körkort och tillgång till bil för att snabbt ta dig till jobbet

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet inom lager/produktion/livsmedel
- Truckkort och erfarenhet av att köra truck
- Datorkunskap i Excel, AX, Word och Outlook.

Vi kommer löpande ha intervjuer och urval. Ansök därmed redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59203