Jobbet Arbetsmiljöingenjör till St1 Refinery AB, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Arbetsmiljöingenjör till St1 Refinery AB, Göteborg publicerad av Intenso Teknikrekrytering

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Arbetsmiljöingenjör till St1 Refinery i Göteborg

Drivs du av att arbeta i en självständig och utvecklande roll där din insats verkligen syns? I ett företag som ständigt strävar efter att bli bättre genom samarbete och nyfikenhet.

Arbetsbeskrivning
Som Arbetsmiljöingenjör hos oss kommer du att ingå i ett team på fyra personer som leds av vår Miljöchef. Din roll och ditt fokus kommer i första hand vara mot arbetsmiljön här på St1 men du kommer även att involveras i de övriga miljöfrågor som teamet arbetar. Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen precis vid Älvsborgsbron.

I rollen ingår att ansvara för frågor gällande arbetsmiljö- och säkerhetsrutiner, såsom utredningar av incidenter samt uppföljningar och åtgärdsplanering.

Du kommer att planera och genomföra skyddsronder och skyddskommittémöten, utföra arbetsmiljömätningar samt säkerställa att rätt personlig skyddsutrustning är framtagen.

Utbildning av intern och extern personal med syfte att öka säkerheten på plats ingår i rollen. Du kommer att bidra med din expertis i förbättringsarbeten och projekt, där arbetsmiljöfrågor är en naturlig och viktig del.

Du känner väl till den arbetsmiljölagstiftning som är kopplad till vår verksamhet och du kommer att bidra till att implementeringen av rådande och framtida krav i lagstiftningen implementeras och efterlevs i vår organisation. Som arbetsmiljöingenjör kommer du både vara involverad i både interna och externa arbetsgrupper där arbetsmiljöfrågor är i stort fokus.

I rollen ingår att stötta och informera kollegor, samarbetspartners och kunder med din expertis och som arbetsmiljöingenjör kommer du ha möjlighet att påverka beslut inom organisationen.

Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning mot arbetsmiljö, teknik eller naturvetenskap. Vi ser även att du har erfarenhet av arbetsmiljöfrågor från en processindustri eller liknande verksamhet.

För detta uppdrag med många återkommande och komplexa arbetsuppgifter krävs noggrannhet, drivkraft och det är viktigt att du har ett engagemang samt att du är lyhörd inför dina medarbetare.

Du är en positiv och utåtriktad person som alltid ser möjligheter, är duktig på att strukturera ditt arbete och på att skapa goda relationer. Då rollen har stor kontaktyta gentemot andra avdelningar, myndigheter och nätverk krävs att du kan uttrycka dig väl på svenska, i såväl tal som skrift.

Som person känner du dig bekväm med att ta initiativ och agerar med självförtroende. Du delar med dig av din expertis och sakkunskap och utvecklar hela tiden din profession.

Vad kan St1 erbjuda dig?
Inom företaget pågår ett spännande utvecklingsarbete och St1 erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och påverkar i en miljö där du blir en viktig del av teamet.

Vi erbjuder:

  • Bonuslön
  • Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
  • Föräldrautfyllnad av lön
  • Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m.
  • Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt 

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery   
Raffinaderiet har kollektivavtal med Ledarna, Sveriges Ingenjörer, Unionen och IF metall. 

Hur söker jag tjänsten?
Sök tjänsten genom att trycka på ansökningsknappen, då får alla som är inblandade i rekryteringen tillgång din ansökan. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt. 

Kontakt:
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Miljöchef Alexandra Baeza Isaksson på telefon 031- 744 63 88.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process. 

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin. På St1 Refinery AB förädlas årligen 4 miljoner ton råolja från Nordsjön. Under det senaste decenniet har hundratals miljoner kronor investerats för tillverkning av produkter av bästa miljöklass och för att minska utsläppen från produktionen. Vi är ett av de mest energieffektiva raffinaderierna i världen. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Vi är ungefär 210 anställda vid raffinaderiet som är beläget på Hisingen. Läs mer på www.st1.se

ntakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process. 

Sökord: ingenjör, miljö, civilingenjör, miljöingenjör, arbetsmiljö, säkerhet   

J2W: CB2

Referens

f655912227e14d709434a5c8c41493

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till