Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arbetsmiljöingenjör till Outokumpu i Avesta jobb i Avesta på Norén & Lindholm

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arbetsmiljöingenjör till Outokumpu i Avesta på Norén & Lindholm

Arbetsmiljöingenjör till Outokumpu i Avesta

Norén & Lindholm Avesta, Dalarnas län Heltid

Vill du arbeta med arbetsmiljöfrågor i ett företag där säkerhet är högsta prioritet och den dagliga interaktionen mellan människor och stål utgör en spännande utmaning? Vi på Outokumpu i Avesta letar efter en kommunikativ Arbetsmiljöingenjör som kan bidra i vår fortsatta utveckling mot ett än mer säkert och hållbart arbete.

Som arbetsmiljöingenjör är du ett stöd till organisationen i alla säkerhets- och arbetsmiljöfrågor som rör vår anläggning i Avesta. Du arbetar nära och kontinuerligt med verksamheten och upprätthåller och utvecklar våra standarder i enlighet med gällande lagar och förordningar.

Du kommer att leda och medverka i olycksutredningar, riskanalyser, utbildning av kollegor m.m. Rollen innebär också ett strategiskt arbete, på kort och lång sikt, inom arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor.

Du är även kontaktperson för externa och interna intressenter inom arbetsmiljöområdet och deltar i olika bransch- och koncernsamarbeten.

Vem vi tror att du är
Vi tror att du som söker denna tjänst har tidigare erfarenhet från liknande roller inom industrin. Du har förmågan att nå fram med ditt budskap, skapar tillit och förtroende och tycker om att samarbeta för att nå resultat. Du har förmodligen en akademisk examen inom relevanta områden såsom arbetsmiljö eller teknik. Vi ser också att du är en person som trivs när det händer mycket. Med det behöver du också vara trygg i att kunna prioritera och agera därefter. 

Varför du ska söka
För oss på Outokumpu är säkerheten verkligen nr 1. I rollen som Arbetsmiljöingenjör blir du direkt en viktig del av vår fortsatta framgång. Du välkomnas till en arbetsplats som bär på en stolthet och tradition och där gemenskap är en viktig hörnsten.

Vi gillar utmaningar och vi gillar att utvecklas – har du samma driv vågar vi lova att du kommer trivas hos oss.

Om Outokumpu i Avesta
Med en högkvalitativ blandning av avancerad teknik och en nästan 100 år gammal tradition kombinerar vår fabrik i Avesta prestanda med precision. Vi är en av Outokumpus helt integrerade produktionsanläggningar med över 700 anställda som levererar allt från skräddarsydd produktion till forskning.

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se snarast. Urval och intervjuer sker löpande så se till att söka tjänsten omgående. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Niclas Bardh hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: norenlindholm2306