Jobbet Arbetsmiljöingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Västra Götaland

Arbetsbeskrivning

Feelgood är ett rikstäckande företag med cirka 500 medarbetare och levererar hälsotjänster på nära 200 orter över hela landet, av dessa är ca 60 st. egna anläggningar. Företaget grundades år 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm lista över små bolag.

Feelgood växer. Till region väst söker vi därför arbetsmiljöingenjör.

Vår vision är Sveriges friskaste kunder.

I Region Väst är vi idag ca 110 medarbetare som arbetar i team gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap.

Som arbetsmiljöingenjör hos oss är du ett stöd till våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Det innebär t ex framtagning av rutiner och policys, riskbedömningar samt utbildning och information till chefer, skyddsombud och övriga medarbetare. Du arbetar också med tekniska undersökningar och yrkeshygieniska mätningar.  Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet i mätteknik.  Kunskaper i riskbedömning kemi, maskinsäkerhet och byggnadsrelaterad ohälsa är meriterande.

Vi söker dig som har arbetsmiljöingenjörsutbildning, högskoleutbildning med arbetsmiljöinriktning eller motsvarande. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och främjande sätt. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt, är drivande, utåtriktad och tar initiativ i såväl kundarbetet som det interna teamarbetet. Då många av våra kunder i dag har engelska som sitt koncernspråk är förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift på engelska ett krav. Du ska även kunna genomföra utbildningar i arbetsmiljö på engelska. Du har körkort, tillgång till egen bil och goda IT-kunskaper.

Har du frågor kontakta Konsultchef Anna Lindberg, tfn 0705-11 37 03

anna.lindberg@feelgood.se

Sista ansökningsdatum är 2019-06-30. Intervjuer sker löpande. Vi förbehåller oss rätten att gå vidare med en anställning innan sista ansökningsdatum är till ända.

Välkommen med din ansökan!

Länk till den här sidanhttp://www.feelgood.se/jobba-paa-feelgood/?rmpage=job&rmjob=688&rmlang=SE

Referens

688

Om företaget

Vill du vara med och bygga Sveriges ledande hälsoföretag? Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, ser möjligheter och som alltid levererar goda resultat. Egenskaper som utåtriktad läggning, affärsmässighet, kreativitet och initiativförmåga är avgörande för såväl din som vår framgång.

Genom att samla all kompetens och kunskap under ett tak erbjuder vi inte bara traditionell företagshälsovård utan ett integrerat utbud av tjänster som syftar till att främja hälsa och förebygga ohälsa, samt till efterhjälpande rehabilitering. Grunden för vår verksamhet är att hälsa är lönsamt. Genom att erbjuda rätt åtgärder, i rätt tid, till rätt medarbetare, bidrar Feelgood till att reducera sjukfrånvaro och intäktsbortfall orsakat av lägre produktivitet, samtidigt som vi främjar hälsan och förbättrar livskvaliteten för företagets medarbetare. Feelgood hade i slutet av år 2015 ca 10 000 företag som kunder, vilka i sin tur har över 500 000 medarbetare. Våra kunder finns i en mängd branscher, både privat och offentlig sektor.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till