Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arbetsmiljöingenjör, inriktning riskhantering och brand jobb i Karlsborg på BillerudKorsnäs AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arbetsmiljöingenjör, inriktning riskhantering och brand på BillerudKorsnäs AB

Arbetsmiljöingenjör, inriktning riskhantering och brand

BillerudKorsnäs AB Karlsborg, Västra Götalands län Heltid
Beskrivning av befattning

Fast anställning

TillsvidareanställningBefattning

Arbetsmiljöingenjör, inriktning riskhantering och brandBeskrivning av tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till att minska de allvarligaste riskerna inom vår produktionsanläggning – de som relaterar till storskalig kemikaliehantering och brand! Här finns möjlighet för dig att göra skillnad, jobba tillsammans med många människor och tillsammans med oss utvecklas i en spännande roll i ett av regionens största företag.

 
BillerudKorsnäs Karlsborg har som målbild ett säkert och hållbart arbetsliv för både anställda och leverantörer som utför arbete i fabriken. För det krävs ett förebyggande systematiskt brandskyddsarbete, fungerande tillståndsprocesser med myndighetskontakter samt att vi bidrar till att lära varandra om våra risker. Vi utökar nu vårt team inom Hälsa & Säkerhet med en Arbetsmiljöingenjör med inriktning mot riskhantering och brand.

  • Som Arbetsmiljöingenjör bidrar du med din expertkunskap och stödjer organisationen i syfte att utveckla, driva och säkerställa barriärer som skyddar mot olyckor samt skada på egendom.
  • Tillsammans med övriga i teamet för Hälsa & säkerhet arbeta i koncernsamverkan för att nå en Tillbudsfri och Skadefri arbetsplats.
  • Huvudansvarig inom det Systematiska Brandskyddsarbetet, Föreståndare för Brandfarlig vara, EX-klassning samt skalskyddsrelaterade frågor.
  • Ständiga förbättringsarbeten både vid normal drift, vid planerade stopp och i anslutning till investeringsprojekt.
  • Arbete med säkerhetskultur är viktigt och vi ersätter varandra inom teamet vid frånvaro.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid. Placeringsort är Karlsborg, ca 1 mil utanför Kalix i Norrbotten.Kvalifikationer

Du har ingenjörsutbildning eller motsvarande med inriktning mot risk, brand, kemi eller produktionsprocesser alternativ har på annat sätt förvärvat fördjupade kunskaper i Lagen om Skydd mot Olyckor, Riskanalyser inom exempelvis Seveso, ATEX-klassning eller anläggningsprojekt. Du har stor träning i skriftlig dokumentation och rapportskrivning på såväl svenska som engelska.


Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom processindustri, har goda kemikunskaper och vana av att driva projekt. Erfarenhet från myndighetsarbete gällande arbetsmiljö är också meriterande.Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid ditt medarbetarskap och din personliga inställning. För att du ska lyckas i din roll behöver vi dina pedagogiska förmågor och att du kan initiera, planera, prioritera bland samt verkställa åtgärder. Du förstår din och dina arbetskamraters betydelse för framgång, utveckling och för en god arbetsmiljö och förmedlar vidare idéer om hur verksamheten kan förbättras. Du ser helheten och driver på samt följer upp förändrings och utvecklingsinsatser.Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Sarady, Sektionschef Hälsa och Säkerhet, på telefon 0923-662 25 eller via e-post: [ Email address blocked ]Sista dag för ansökan

2022-01-31Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2021-991