Jobbet Arbetsledare underhållsgruppen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Arbetsledare underhållsgruppen publicerad av Malmö Stad

Full-Time
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Som Arbetsledare planerar, leder och fördelar du sektionens arbete samt ansvarar för att utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du kommer att ansvara för en arbetsgrupp med cirka 10 medarbetare.

Rollen innebär personal- och arbetsmiljöansvar. Du har ett ekonomiskt och administrativt ansvar såsom budget, personalsystem, anbudslämning, koordinering av kundbeställningar, anlitande av entreprenörer samt fakturagranskning.

I Arbetsledarens ansvar ingår att planera och genomföra nyanställning, introduktion, morgonmöten och regelbundna arbetsplatsträffar, medarbetarsamtal och lönesamtal, rehabiliteringsarbete och att vara aktivt delaktig i medarbetarnas kompetensutveckling. En del av chefsuppdraget är att initiera, planera för och förbättra arbetsmetoder och utveckla hur vi arbetar med arbetsmiljöfrågor.Kvalifikationer

För uppdraget krävs relevant utbildning inom mark och anläggning eller annan utbildning på lägst gymnasienivå kompletterad med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du andra kurser inom t.ex. ledarskap, arbetsmiljö och LOU (Lagen om offentlig upphandling) är det meriterande.

Vi ser det som meriterande om du har utbildning kring lekplatssäkerhet samt har tidigare erfarenhet av arbete med lekplatser och lekplatssäkerhet.

Vi ser att du har en bred allmänkunskap inom storskalig mark och anläggning samt asfalt. Vi vill att du har tidigare chefserfarenhet med goda referenser som kan verifiera ditt sätt att bedriva ledarskap. Vi ser det meriterande om du har längre erfarenhet av en chefsbefattning inom branschen. För tjänsten krävs B-körkort för manuellt växlad bil, goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift, och vi lägger stor vikt vid goda datorkunskaper med erfarenhet av att arbeta administrativ i olika systemstöd.

Som person är du trygg i din ledarroll, har en god kommunikativ förmåga och trivs med att möta människor med olika erfarenheter och bakgrund. Du är självgående och kan implementera nya arbetssätt och processer i din grupp. Vi vill att du har förmågan att stå fast vid principer och värderingar och efterlever Malmö stads värdegrund. Därtill har du ett inlyssnande sätt och modet att fatta beslut samt ta tag i saker när det sker. Det är också av vikt att du har lätt att ställa om vid ändrade förutsättningar och förändringar.Om arbetsplatsen

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 500 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar Serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelseÖvrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Referens

20201644

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till