Jobbet Arbetsledare till Svevia i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Arbetsledare till Svevia i Umeå publicerad av StudentConsulting

Heltid
Umeå
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Arbetsledare för Svevias räkning med uppdrag i Västerbotten och Västernorrland.
Kanske har du redan tidigare erfarenhet från arbetsledning eller yrkesarbetat en längre tid och vill ta nästa steg i karriären.

Information om uppdraget:

Svevia är specialister på infrastruktur och arbetar med allt från konstruktion till underhåll. Under 2016 omsatte Svevia 7 miljarder och sysselsatte 1800 medarbetare på 100 platser i Sverige.
Bli en del av ett av Sveriges ledande anläggningsföretag och sök tjänsten som Arbetsledare.

I rollen arbetar du ute i fält i Västerbotten och Västernorrland. Du planerar och genomför projektets tänkta plan och framdrift i nära dialog med projektets platschef. Svevias medarbetare är företagets viktigaste hörnstenar varför det ligger stor vikt i rollen som arbetsledare att ge projektets yrkesarbetare, UE och leverantörer bästa möjliga förutsättningar att utföra ett bra jobb. Andra viktiga ingredienser i rollen som arbetsledare är att ständigt fokusera på god lönsamhet, göra kunden nöjd, möjliggöra hög produktivitet samt att ha högt säkerhetsfokus.

Detta söker vi:

Till detta uppdrag ser vi din personlighet som viktigast. Du har naturliga ledaregenskaper och drivs av att leda andra mot gemensamma mål samt har ett tydligt resultatfokus i allt du gör.
Antingen har du tidigare erfarenhet av arbetsledning eller är redo att ta steget till att bli arbetsledare.

Som person är du en entreprenör som värderar att sätta säkerheten först. Du har god planeringsförmåga och en fallenhet för att få andra omkring dig att växa. Kommunikation och information är något som du är duktig på och tycker är viktigt. Du drivs av att leda en grupp mot ett gemensamt mål. B-körkort ser vi som en nödvändighet då våra projekt är förlagda runt om i Umeå.

Till detta har du god datorvana och trivs med viss del administrativa uppgifter då rollen även innefattar ekonomiskt ansvar för projekt, till exempel fakturering.
Du ingår även i ledningsgrupper för olika projekt där du ansvarar för rapportering av hur projekt fortlöper.

Ta chansen och ta nästa steg i karriären!
Välkommen in med din ansökan.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42802

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

IT-tekniker till Hi5 i Umeå Umeå StudentConsulting
Student till Mabi Hyrbilar! Umeå Professionals Nord
Montörer sökes Umeå Lernia
Laborant sökes till SYNLAB! Umeå Academic Work
Sommarjobba som truckförare! Umeå Academic Work
Direktör Business Control Umeå Volvo Group
Studenter sökes för extrajobb Umeå StudentConsulting
Vill du utbilda dig till flygledare? Umeå ACR Aviation Capacity Resources AB
Regionchef till Dedicare Umeå Professionals Nord
Elkonstruktörer till Ramboll Umeå Professionals Nord
CAD Konstruktör Umeå Poolia
Tekniker till Carstedts Bil i Umeå! Umeå Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Bygg - el - snickeri - målare - vvs - Umeå).
Du kan avregistrera dig när som helst.