Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arbetsledare till Norvatek i Ronneby jobb i Karlskrona på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arbetsledare till Norvatek i Ronneby på Intenso Teknikrekrytering

Arbetsledare till Norvatek i Ronneby

Intenso Teknikrekrytering Karlskrona, Blekinge län Heltid

Vi växer och vill bli fler! Vi söker nu en  

Arbetsledare till vår enhet i Ronneby

Är du en naturlig ledare som trivs med att coacha och utveckla ditt team? Trivs du med varierande arbetsuppgifter och tycker om problemlösningar? Då är du kanske just den vi söker. 

Vi söker dig som vill leda ett av våra två team inom vår produktion i Ettebro, Ronneby då vår nuvarande kommer att gå vidare till nya utmaningar inom vår organisation. Teamet du kommer att leda är ett engagerat, självgående och socialt team på 14 personer.

Rollen som arbetsledare hos oss innebär att leda arbetet i produktion för att vi skall kunna producera enligt tidplan på ett kvalitativt och resurseffektivt sätt så att vi uppfyller våra åtaganden mot kund. 

Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att : 

  • Ombesörja den dagliga driften och säkerställa att företaget levererar vad som krävs till kund på resurssnålaste och säkraste sättet samt med kvalitet
  • Hålla utvecklingssamtal med medarbetare inom den egna gruppen 
  • Ansvara för arbetsmiljö för ditt team och det område teamet är verksamt inom
  • Vara delaktig i att förbättra produktionens resultat inom säkerhet, kvalitet, produktivitet och kostnad
  • Aktivt deltaga i utveckling och applicering av kunskap och kompetens inom ditt tekniska område samt inom lean, säkerhet och kvalitet
  • Daglig kontakt och avstämning med planerare och övriga funktioner i verksamheten 

Är du den vi söker?

Kvalifikationer och personliga egenskaper
För att passa i rollen som arbetsledare krävs att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll, gärna från byggsektorn eller industrin. Det är ett krav att du har B-körkort och kunskaper i Office 365, framför allt i Excel. Du behöver även behärska engelska i tal och skrift då vi verkar på den Nordiska marknaden. 
Vi lägger mycket stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att lyckas i rollen krävs det att du trivs med att arbeta med människor och stimuleras av att utveckla och leda andra. Att du är tålmodig och har ett lyhört förhållningssätt är mycket viktigt samtidigt som du måste ha en flexibel och lösningsfokuserad personlighet.


'Jag valde att börja jobba på Norvatek eftersom det verkade vara ett spännande företag att få vara med att utveckla. Vi är ett företag som är framåt i branschen och jobbar mycket för att möta framtiden på ett positivt sätt med vidareutveckling och uppbyggnad av våra produkter. Framtidsvisionen är att bli marknadsledande inom Va-Teknik. 

Vi jobbar mycket med få våra medarbetare att känna ansvar och medverkan i vår produktion samt välkomnar nya förslag och idéer. Vi försöker se lösningar istället för problem tillsammans med våra medarbetare.

För att trivas i denna tjänst krävs, förutom goda ledaregenskaper och erfarenhet av att ha arbetat som arbetsledare att man är öppen och glad och ser lösningar på uppdragen och har lätt att samarbeta med sina kollegor.'

- Matts Söderström, platschef

Norvatek erbjuder
Norvatek erbjuder en platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Välkommen i gänget!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Ansöker gör du genom att klicka på länken. Urval sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Matts Söderström, platschef Ronneby, på [ Email address blocked ] eller Ulrika Stevrell, HR-ansvarig på [ Email address blocked ]  

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Norvatek är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2020 ca 600 MSEK och hade 200 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är: Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt - Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp - ASB. Avloppsrenings- och vattenverk - ELVA och Emendo. Produkter inom VA och VVS - IBECO.

Vatten och avlopp är ett av de viktigaste kretsloppen som får samhället och din vardag att fungera. Norvateks pumpstationer finns på nyckelpositioner i infrastrukturen och ser till att vatten kommer fram till hushåll och industrier. Andra pumpstationer pumpar spillvatten, eller avloppsvatten som vi säger i dagligt tal, till reningsverken.

Vi kan säga att vi jobbar mot tyngdlagen. Där vatten inte kan rinna av sig själv använder vi pumpar för öka trycket och transportera det vidare. Fundera några sekunder på hur vardagen såg ut innan det fanns en infrastruktur för vatten och avlopp. Just det. En stor del av arbetet varje dag gick till att hämta friskt vatten eller göra sig av med förorenat.På Norvatek tycker vi det är fantastiskt att arbeta med något som gör livet så mycket lättare för så många människor varje dag. Läs gärna mer om oss på [ Link removed ]

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Arbetsledare till Norvatek i Ronneby
Intenso Teknikrekrytering Karlskrona Heltid
Teknisk Innesäljare till Norvatek
Säljpoolen Göteborg Heltidsanställd
Ekonomiassistent till Norvatek
Säljpoolen Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 7d7bbbdaced243179fb0c812560ee5