Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arbetsledare till nattskift jobb i Göteborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arbetsledare till nattskift på Lernia

Arbetsledare till nattskift

Lernia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Nu söker vi dig som med positiv inställning och driv vill arbeta som arbetsledare under nattskiftet hos vår kund i Göteborg. Har du tidigare arbetslivserfarenhet som arbetsledare? Är du van vid att leda team och glädjas av gemensamma framgångar? Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter

Som arbetsledare ansvarar du för samordning av produktionsteamet för att säkerställa kvalitet, produktivitet och leveranser. Du kommer att ansvara för ca 35-45 operatörer och truckförare. Schemat är skiftgång på natt-skift. Arbetstiderna är uppstart söndagskväll 20.00 till fredag 06.20. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

• Produktions- och personalplanering tillsammans med produktionschef och logistikavdelning.
• Stötta förändringshantering och kontinuerlig förbättringsprocess inkl. Förslagsschema.
• Övervaka, följa upp och dokumentera sjukfrånvaron på skiftet.
• Ansvar för produktionsutrustning och personal under skiftet. Träna och testa nödrutiner som ska förberedas för nödfall.
• Ordning och renhet i arbetsområdet.
• Deltagande i utbildningsaktiviteter för nya arbetare.
• Utveckling av lösningar tillsammans med andra avdelningar och underhållsledare för att lösa problem i produktionsområdet.
• Ansvarig för avfallshantering och skrotmängd under skiftet.
• Stöd för rapportering och kontroll av skiftrapporten etc.Formell kompetens

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som arbetsledare inom Automotive. Har du även erfarenhet av skiftgång är detta meriterande. Erfaren programvara krävs, gärna med erfarenhet från SAP, Excel och MS Outlook. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Vidare har du B-körkort och egen bil. Personliga egenskaper

Som arbetsledare hos vår kund är det viktigaste att ha rätt mind-set. I fabriken gäller "laget före jaget" vilket också borde återspegla dina värderingar. Egenskaper som vi söker hos dig är att du bör vara lösningsfokuserad, trygg i dig själv och ha ett välutvecklat ordningssinne. För att passa i rollen behöver du vara en energisk person med en outtömlig optimism och ett aldrig trytande tålamod. Du skall ha förmågan att leda och hantera människor på ett ödmjukt och inspirerande sätt. Hos vår kund är det viktigt att man omfamnar mångfald och gillar utmaningar. Du bör vara bra på att bygga relationer och skapa förtroende, samt att ha förmågan att kunna kommunicera med dina kollegor för att tillsammans med operatörerna uppnå bästa möjliga resultat. Vi tror att du är en person som har en positiv inställning till det mesta, som blir motiverad av utmaningar och har förmågan motivera och coacha andra till att utföra ett arbete som är fysiskt krävande, där tempot är högt och momenten enformiga.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare med sex månaders provanställning/Heltid/Göteborg Tillträdesdag

Enligt överenskommelse men med fördel omgående.Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 

Rekommenderade jobb

Arbetsledare till nattskift
Lernia Göteborg Heltid
CNC-operatör till internationellt företag
Lernia Kramfors Heltidsanställd
Sågverksoperatörer sökes för framtida behov hos Södra Wood i Mönsterås!
Lernia Kalmar Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 166660