Jobbet Arbetsledare till Infranord har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Arbetsledare till Infranord publicerad av StudentConsulting

Heltid
Umeå
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Gillar du att ta ansvar och drivs av att leda människor framåt? Då är detta jobbet för dig! Sök tjänsten som arbetsledare för Infranord redan idag!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för Infranords räkning en arbetsledare inom banteknik med placering i Vännäs. Som arbetsledare kommer du ha personalansvar för mindre arbetsgrupper på 10-12 personer. Du kommer ansvara för ett arbetsområde mellan Vännäs - Bastuträsk samt Vännäs - Umeå. I tjänsten förekommer resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete. Tjänsten innebär även en möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det. Arbetet som arbetsledare innebär att du:

* Motiverar och leder arbetslaget till att nå goda resultat
* Planerar och fördelar arbetet i gruppen
* Arbetar mot en trivsam arbetsplats för de anställda
* För en löpande daglig dialog med de anställda och håller medarbetarsamtal
* Jobbar kontinuerligt mot uppsatta mål
* Säkerställer att god kvalitet upprätthålls i arbetet

Infranord är en stabil arbetsgivare som är helägt av svenska staten. Infranord erbjuder goda anställningsvillkor i form av flexibla arbetstider, satsning på friskvård samt goda möjligheter för karriärutveckling inom organisationen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
* Antingen har tidigare utbildning inom banteknik, signalteknik, elteknik väg- och vatten, teknisk inriktning, eller utbildning inom närliggande bransch.
* Antingen har några års arbetslivserfarenhet av arbetsledning, personalansvar eller har några års arbetslivserfarenhet av banarbete/järnvägsarbete.

I tjänsten som arbetsledare kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som arbetsledare vill vara delaktig i att bygga en kultur där säkerhet, tillväxt och kundbemötande värderas högt. Vi tror att du är en god ledare med en vilja att utveckla och engagera arbetsgruppen i deras arbetsroller. Du är uppmärksam och noggrann över verksamhetens, anställdas och kunders behov. Du har en god förmåga att planera, genomföra, leverera och följa upp uppsatta mål och resultat. En stor portion flexibilitet och känsla för service är viktigt i denna tjänsten. Du får gärna ha ett intresse för infrastruktur och ny teknologi. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.

Utöver detta är det krav på B-körkort, goda kunskaper i svenska i tal och skrift och en god datorvana.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42636

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Mjukvaru-utvecklare till Tieto Umeå Professionals Nord
Saneringspersonal till Ocab! Umeå StudentConsulting
Noggrann processoperatör Umeå StudentConsulting
IT-tekniker till Hi5 i Umeå Umeå StudentConsulting
Student till Mabi Hyrbilar! Umeå Professionals Nord
Montörer sökes Umeå Lernia
Laborant sökes till SYNLAB! Umeå Academic Work
Sommarjobba som truckförare! Umeå Academic Work
Studenter sökes för extrajobb Umeå StudentConsulting
Vill du utbilda dig till flygledare? Umeå ACR Aviation Capacity Resources AB
Regionchef till Dedicare Umeå Professionals Nord
Elkonstruktörer till Ramboll Umeå Professionals Nord
CAD Konstruktör Umeå Poolia
Tekniker till Carstedts Bil i Umeå! Umeå Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till