Jobbet Arbetsledare till fartfylld restaurang sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Arbetsledare till fartfylld restaurang sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning

Vi letar efter dig som brinner för kundservice och teamarbete!

Information om uppdraget:

Vi på Studentconsulting har fått äran att hjälpa en känd kund som under December - April bidrar till kommunens turismnäring. Vi söker nu efter tre drivna och ansvarsfulla arbetsledare som vill tillgodose våra turister med mätta magar och on point service för att förgylla deras vistelse i VACKRA Borlänge!
Den ena dagen är inte den andra lik men i dina dagliga arbetsuppgifter ingår ansvar över driften, schemaläggning av personal, pepp- och strategitalk för en lyckad arbetsdag. Det är även du som arbetsledare som ansvarar för att räkna kassan och stänga för dagen.

Detta söker vi:

Du som söker kommer att erhålla en utbildning på plats och inga tidigare erfarenheter krävs. MEN, det är givetvis meriterande om du har erfarenhet av både restaurangbranschen, kundservice och ledarskap. Som person är du stresstålig, har skinn på näsan och du trivs med att leda och motivera andra. Vidare är du driven, ansvarsfull och positiv som person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45695

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till