Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Arbetsledare till Densiq job in Göteborg at Needo Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Arbetsledare till Densiq på Needo Recruitment

Arbetsledare till Densiq

Needo Recruitment Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Arbetsledare till Densiq.

Om Densiq
Densiq grundades 1918 av ingenjörer med bakgrund inom varvsindustrin och var initialt en lokal leverantör av tätningslösningar - Mycket har hänt sedan dess!

Idag är Densiq en av Nordens ledande aktörer och leverantörer av helhetslösningar inom tätningsteknik med fokus på processindustrin och deras underleverantörer. De erbjuder tillsammans med sina kunniga medarbetare marknadens starkaste utbud och tjänster inom teknisk konsultation och service. De går starka på marknaden och växer både organiskt och genom bolagsförvärv och behöver nu stärka upp teamet i Göteborg med en Arbetsledare.

I rollen som Arbetsledare
Som Arbetsledare hos Densiq kommer du fokusera på planerad service, montage och underhåll av Kompensatorer, Pumpar, Ompackningar och Ventiler hos kunder inom processindustrin, vilket innefattar petrokemi-, energi- och pappers och massaindustrin. 

På större driftstopp kommer du ansvara för Koordinering av personal på plats av både egna medarbetare och underentreprenörer men du förväntas också själv kunna vara en del av serviceteamet och även ta mindre serviceärenden själv. Det innebär att du kommer ha en viktig roll i planering och koordinering av underhåll i en tät dialog med kunderna av deras kompensatorer, pumpar, ompackningar och ventiler. Efter utfört underhåll/service/montage kommer du sköta tillhörande dokumentation, fakturering och uppföljning med kunden. Andra förekommande arbetsuppgifter kommer vara besiktningar av stoppjobb och kompensatorer samt kontroll av hållfastighet, läckage och värmeläckage med hjälp av olika tekniska redskap.

Du förväntas genom dina kunskaper vara Densiqs ambassadör för Kompensatorer internt i bolaget samt driva affärsområdet, uppbackad av säljare, mot deras kunder. Ett arbete du gör både genom bra serviceleveranser samt att vara ute och träffa befintliga och nya kunder och presentera de tekniska möjligheterna.

Densiq har under vintern förvärvat VM Kompensator i Danmark och där med fått en ny produkt och kunskap i sitt register av Kompensatorer. Initialt finns det därför ett starkt önskemål att du spendera mycket tid tillsammans med VM Kompensator i Danmark för att på plats lära dig om produkten från rätt personer, vilket innebär att du och spenderar tid både med servicetekniker och säljare för att få in alla olika perspektiv.  

Några av de återkommande arbetsuppgifterna kommer vara:

 • Planerad service, montage och underhåll av Kompensatorer, Pumpar, Packningar och Ventiler
 • Koordinering av personal vid större driftstopp
 • Tillhörande administration av projekten, dokumentation och faktureringsunderlag.
 • Kunddialog

Dina kvalifikationer

Du har sannolikt en bakgrund inom industriellt underhåll som Servicetekniker, Arbetsledare eller Industrimekaniker där du gärna fått ha ansvar för kunddialog och koordinering av medarbetare som en del av rollen.

För att passa i rollen är det viktigt att du har

 • Möjlighet att resa i jobbet
 • B-körkort
 • Tidigare erfarenhet från arbete som ställt krav på dina tekniska och händiga förmågor
 • Svenska + Engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med/erfarenhet av

 •  Kompensatorer
 • Arbetslett personal
 • Teknisk utbildning
 • Merförsäljning
 • Kunder inom processindustri
 • Besiktningsverksamhet
 • Ompackning av flätor

För att trivas i rollen tror vi att du är bekväm både i att äga kunddialogen och arbeta med rådgivande konsultativ merförsäljning samt koordinera och leda medarbetare och Underentreprenörer vid driftstoppsprojekt. De ställer krav på ditt ledarskap och förmåga till samarbete där du trivs med mycket ansvar och har förmågan att se pragmatiskt på situationer och på ett lugnt och metodiskt sätt driva på dig själv och andra i arbetet. Viktigt är också att du har viljan att sätta dig in i och lära dig en ny produkt hos VM Kompensatorer! 

Vad erbjuder Densiq dig? 
Hos Densiq får du i rollen som arbetsledare stor möjlighet till personlig och hantverksmässig utveckling inom yrket där du har en stor kunskapsbank hos dina kollegor som är experter på det de gör. Vidare kommer du till ett företag som idag har en marknadsledande position i branschen och som ämnar befästa dem under de kommande åren!

Övrigt

Start: Enligt överenskommelseOmfattning: Rekrytering 
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Arbetsledare till Densiq intressant? Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

 

Rekommenderade jobb

Arbetsledare till Densiq
Needo Recruitment Göteborg Heltid
Lagerarbetare till Varner i Vänersborg
Randstad AB Västra Götalands län - Vänersborg Deltidsanställd
Ej angett
1st line support till myndighet i centrala Göteborg
Randstad AB Västra Götalands län - Göteborg Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: needo66055