Jobbet Arbetsledare sökes till lager i Sollentuna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Arbetsledare sökes till lager i Sollentuna publicerad av StudentConsulting

Heltid
Sollentuna
0,00kr/ år
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Gillar du att ta ansvar? Drivs du av att leda människor framåt? Har du dessutom lager- och truckerfarenhet samt körkort. Då är detta jobbet för dig. Sök tjänsten som arbetsledare för en globalt växande produktionsbolag redan idag!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en arbetsledare till deras lager i Häggvik. Som arbetsledare kommer du ha personalansvar för en arbetsgrupp på 4-6 personer. Du kommer att ansvara för inleveranser och materialflöde, ha koll på lagersaldo och se till så att arbetet sker så smidigt som möjligt på plats. Vidare kommer du att hantera reklamationer, vara behjälplig i förändringsprocesser och komma med nya idéer som effektiviserar arbetsplatsen.

Arbetet som arbetsledare innebär att du:

* Motiverar och leder arbetslaget till att nå goda resultat
* Planerar och fördelar arbetet i gruppen, samt ställer upp när det så skulle behövas
* Arbetar mot en trivsam arbetsplats för de anställda
* Jobbar kontinuerligt mot uppsatta mål
* Säkerställer att god kvalitet upprätthålls i arbetet

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
* Har tidigare utbildning och/eller erfarenhet inom ledarskap/personalansvar
* Tidigare har arbetat inom industri eller produktion
* Är självständig och initiativtagande, noggrann och stresstålig.

I tjänsten som arbetsledare kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du som arbetsledare vill vara delaktig i att bygga en kultur där säkerhet, tillväxt och personal värderas högt. Vi ser att du är en god ledare med en vilja att utveckla och engagera arbetsgruppen i deras arbetsroller. Du är uppmärksam och noggrann över verksamhetens, anställdas och kunders behov. Du har en god förmåga att planera, genomföra, leverera och följa upp uppsatta mål och resultat. En stor portion flexibilitet och känsla för service är viktigt i denna tjänsten.

Utöver detta är det krav på B-körkort, Svenska och Engelska i tal och skrift sam god datorvana. Meriterande är om du har tidigare erfarenheter av Monitor.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42913

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till