Jobbet Arbetsledare sökes till lager i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Arbetsledare sökes till lager i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann, kommunikativ och driven? Är du ansvarstagande och alert? Vill du vara en del i det operativa arbetet och utveckla ditt ledarskap tillsammans med företaget?

Information om uppdraget:

Vår kund söker nu en ansvarstagande och noggrann arbetsledare med erfarenhet av att ha arbetat i en ledande roll. Det är av vikt att du har arbetat inom dagvaruhandel sedan tidigare och har erfarenhet av snabb varurotation. Det dagliga arbetat innebär att ansvara för det logistiska arbetet inom organisationen, samt att du tar emot varor och skickar ut ordar. Det är viktigt att du är effektiv inom varuhanteringen. Du kommer få vara en del av och ansvara för att leda, utbilda och motivera personal.

Som arbetsledare hos denna kund så får du vara en del av att förbättra och utveckla rådande arbetsmetoder. I och med företagets expansion så kommer rollen att innefatta ett växande ansvar. Detta innebär bland annat personalledning och att bistå logistikchef i utvecklingen av logistikprocesser.

Detta söker vi:

Vi söker är dig som är noggrann samtidigt som du är relationsskapande, kommunikativ och driven. Det är av vikt att du kan arbeta både självständigt och i ett team. Du har goda kunskaper inom Office-paketet och får gärna ha arbetat med affärssystemet Microsoft Dynamics NAV (Navision) sedan tidigare. Då koncernspråket är engelska har du goda kunskaper inom både tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom ett internationellt företag sedan tidigare och har holländska kunskaper.

Till en början erbjuds en visstidsanställning på ett halvår hos oss på StudentConsulting, därefter finns goda chanser för förlängning. Arbetet är förlagt på vardagar mellan 7-16.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52036

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till