Jobbet Arbetsledare sökes till Global Fastighetsservice AB! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Arbetsledare sökes till Global Fastighetsservice AB! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Gillar du att ta ansvar? Drivs du av att leda människor framåt? Då är detta jobbet för dig! Sök tjänsten som arbetsledare för Global Fastighetsservice redan idag!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för vår kunds räkning två stycken arbetsledare med placering i Stockholm. Som arbetsledare kommer du ha personalansvar för arbetsgrupper på 1-8 personer.

Arbetet som arbetsledare innebär att du:
* Motiverar och leder arbetslagen till att nå goda resultat
* Planerar och fördelar arbetet i grupperna
* Arbetar för att skapa en trivsam arbetsplats och en god arbetsmiljö för de anställda
* För en löpande dialog med anställda och kunder
* Jobbar kontinuerligt mot uppsatta mål
* Säkerställer att god kvalitet upprätthålls i arbetet

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
* Har några års tidigare erfarenheter av arbetsledning, personalansvar eller liknande
* Har PRYL-utbildning eller är SRY-certifierad
* Är självständig och initiativtagande, noggrann och stresstålig

I tjänsten som arbetsledare kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som arbetsledare vill vara delaktig i att bygga en kultur där trygghet, tillväxt och kundbemötande värderas högt. Vi tror att du är en god ledare med en vilja att utveckla och engagera arbetsgrupperna i deras arbetsroller. Du är uppmärksam och noggrann och ser till anställdas och kunders behov. Du har en god förmåga att planera, genomföra, leverera och följa upp uppsatta mål och resultat. En stor portion flexibilitet och känsla för service är viktigt i denna tjänst. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.

Utöver detta är det krav på B-körkort, goda kunskaper i svenska både i tal och skrift och datorvana.

Om arbetsgivaren:

Med snart 30 års branscherfarenhet och ca 110 anställda är Global Fastighetsservice idag ett av Stockholms äldsta och största lokalvårdsföretag. Här skräddarsys kundunika lösningar inom de tre verksamhetsgrenarna; lokalvård, utemiljö och byggsupport. Deras kunder är kommunala och privata fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och företag. Global Fastighetsservice tar en aktiv roll i de områden där de är verksamma. Fastigheter och områden ska vara levande och fungerande, trygga och trivsamma för människor som bor och arbetar där.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42954

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till