Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arbetsledare sökes till attraktiv bolag inom byggbranschen jobb i Mölndal på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arbetsledare sökes till attraktiv bolag inom byggbranschen på Framtiden

Arbetsledare sökes till attraktiv bolag inom byggbranschen

Framtiden Mölndal, Västra Götalands län Heltid
Har du minst 2 års erfarenhet av att leda och fördela arbetet på en byggarbetsplats? Har du goda erfarenheter från branschen som arbetsledare? Besitter du moderna ledaregenskaper och söker nya utmaningar? Då är det dig vi söker!

Om företaget
Vår kunds största verksamhetsgren är bygg-och entreprenadverksamhet. De arbetar nära deras kunder och hjälper till med olika typer av byggprojekt. Du erbjuds en plats i vår kunds organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur. De har branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) samt stolta och engagerade medarbetare. Som företag kommer de att fortsätta deras tillväxtresa vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter på individnivå. Vår kund är stolta över deras personalpolitik där de värnar om medarbetarens mjuka värden i kombination med tydliga leveranskrav.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund söker nu en arbetsledare som vill vara med och utveckla företaget, arbeta med intressanta projekt och leda såväl egna yrkesarbetare som våra olika underentreprenörer. I din roll som arbetsledare planerar du det dagliga arbetat utifrån projektets huvudtidplan, du ansvarar för mindre inköp och materialbeställningar samt att de färdiga arbetena håller rätt kvalitet. Du har ofta ett ekonomiskt ansvar för de kostnadsposter som du själv dagligen hanterar t.ex. olika byggmaterial.

Din närmaste chef är en av platscheferna som stöttar dig och som främst ansvarar för projektets övergripande planering och gällande budget. Utmärkande för vår kunds arbetsplatser är deras förmåga att bygga team och att samarbeta, både med deras kunder och underentreprenörer. De har även höga krav på en trygg och säker arbetsmiljö.

Din profil
Utöver dina praktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du gillar att växa i framgångsrika team, du är duktig på att kommunicera och trivs med att ha många bollar i luften. Du är ambitiös, engagerad och gillar att ansvara för en effektiv produktion. En självklarhet är att du vill vara med och bidra till att både du själv och dina närmaste medarbetare utvecklas och du trivs i rollen som ledare.

Skallkrav:
- Byggteknisk utbildning
- Minst 2 års erfarenhet i arbetsledande roll i byggprojekt
- Körkort B
- Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:
- Betong klass 2 utbildning
- Erfarenhet av entreprenadformen

Personliga egenskaper
- God samarbetsförmåga
- God kommunikationsförmåga
- Engagerad

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du bli anställd direkt hos kund.

Villkor
- Område: Göteborg
- Omfattning: Heltid
- Start: Så snart som möjligt

Skallkrav: - Byggteknisk utbildning - Minst 2 års erfarenhet i arbetsledande roll i byggprojekt - Körkort B - Flytande svenska i tal och skrift Meriterande: - Betong klass 2 utbildning - Erfarenhet av entreprenadformen Personliga egenskaper - God samarbetsförmåga - God kommunikationsförmåga - Engagerad
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000056429124