Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Arbetsledare sökes till Arctic Infra job in Gällivare at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Arbetsledare sökes till Arctic Infra på StudentConsulting

Arbetsledare sökes till Arctic Infra

StudentConsulting Gällivare, Norrbottens län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Har du jobbat ett par år och är intresserad av att ta dig an en arbetsledande roll? Är du bra på att planera i förväg och resursfördela? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Arctic Infra grundades 2016, bolaget utför uppdrag inom mark, infrastruktur och anläggning och har under åren genomfört arbeten åt bland annat nationella gruvkoncerner och innovativa energibolag. På Arctic Infra är steget från beslut till handling kort. Med tre affärsområden, och uppdrag från Skellefteå till Kiruna ligger fokus på att utveckla den norrländska infrastrukturen, konkurrenskraften och samhället i stort. På Arctic Infra jobbar vi tillsammans, alla anställda är i allra högsta grad delaktig i att påverka sin vardag och arbetsmiljö. Vi arbetar långsiktigt och har målsättningen att behålla den personal vi anställer, detta gör vi genom delaktighet, utbildningsmöjligheter och möjligheten att byta roll inom bolaget om önskemål finns.

Arctic Infra befinner sig just nu i en expanderingsfas och söker därför arbetsledare inom driftområdet till Gällivare. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta mån-fre 07.00-16.00. I tjänsten ingår även jourarbete var fjärde vecka. Vi ser gärna att du som söker denna tjänst har möjlighet att börja arbeta under augusti månad.

Organisationen på arbetsplatsen kommer att bestå av en platschef, två arbetsledare och tre yrkesarbetare. Som arbetsledare planerar och leder du den dagliga verksamheten inom vägunderhåll för personal och maskiner. Det är ett fritt arbete där då får medverka och sätta ramarna för hur arbetet ska bedrivas framåt. Förutom att leda och planera arbetet kommer du att:

-Köra inspektionsresor för att kontrollera status på vägar inom driftområdet.
-Arbeta en del administrativt framför dator med dokumentation och underlag för rapporter etc.

Detta söker vi:

För att du ska vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har ett par års arbetslivserfarenhet, gärna från närliggande branscher. Förutom detta krävs det att du som söker tjänsten behärskar svenska obehindrat i tal och skrift, har god datavana och B-körkort.
Det är:
-Starkt meriterande om du har arbetat som arbetsledare tidigare.
-Starkt meriterande om du har erfarenhet från arbete inom vägunderhåll och har genomgått kursen arbete på väg.
-Det är meriterande om du har C-körkort samt förarbevis för hjullastare.

Som person är du bra på att planera i förväg, du gör tydliga prioriteringar och fördelar dina resurser effektivt. Du har ledarpotential och är bra på att delegera, du jobbar för att nå resultat tillsammans med dina medarbetare, är tydlig med dina förväntningar och skapar genom detta förtroende. Förutom det är du kommunikativ, servicemedveten och bra på att bygga och underhålla arbetsrelationer. Det är viktigt att du som söker denna tjänst trivs bra både ute på fältet och inne på kontoret.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och Arctic Infras önskan är därför att alla eventuella frågor går direkt till ansvarig rekryterare Therese Isaksson. Du når Therese via mail på [ Email address blocked ] . Låter detta som tjänsten för dig? Då vill vi att du skickar in din ansökan redan idag, vi jobbar löpande med urvalet.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Arbetsledare sökes till Arctic Infra
StudentConsulting Gällivare Heltid
IT ansvarig Icehotel
Icehotel AB Norrbottens län - Jukkasjärvi Heltidsanställd
Ej angett
Servicetekniker till Beyron Door i Gällivare
Poolia Norrbottens län - Gällivare Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 57794