Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arbetsledare sökes! jobb i Göteborg på Platsa AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arbetsledare sökes! på Platsa AB

Arbetsledare sökes!

Platsa AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Platsa är en helhetsleverantör kring all typ av rekrytering. Genom kunskap, engagemang, och en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess lokaliserar vi rätt person till rätt plats. Vi är med hela vägen och ger oss inte förrän vi hittat den ni söker. En lyckad rekrytering hjälper företag att få in nya tankar, andra erfarenheter och mer energi. Det är lätt att söka efter den mest kvalificerade kandidaten, när det egentligen är både kompetens och personliga egenskaper som skapar den perfekta matchningen. Vi är givetvis auktoriserade.

Brinner du för att driva och motivera andra för att nå bästa möjliga resultat? Trivs du dessutom i en varierad roll där du jobbar såväl strategiskt som operativt nära verksamheten ute på fält? I ett företag där man värdesätter sin personal på riktigt? Vi på Platsa har fått möjligheten att rekrytera en Arbetsledare till Allakustik Underbara Tak i Göteborg. Nyfiken? Läs mer om tjänsten och ansök redan idag!
Allakustik Underbara Tak i Göteborg AB
Genom stabil tillväxt under åren har vi idag 105 anställda och en omsättning på drygt 190 miljoner kronor. Vi är verksamma i hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår vision är att vara bäst inom undertak - oavsett hur man än mäter. Vi drivs av korta ledtider och långsiktiga relationer och vet av erfarenhet, att förtroende byggs av engagerade och kompetenta medarbetare. Vi är måna om nära kontakter med våra kunder, för att kunna kostnadseffektivisera och kvalitetssäkra alla våra projekt -stora som små. Vi växer och behöver nu förstärka vårt Göteborgskontor med en Arbetsledare. 
 
Tjänsten
Rollen som Arbetsledare innebär att du har ansvar för den dagliga driften för undertaksmontörerna i Göteborg, som idag består av 13 medarbetare. Till ditt förfogande har du en servicebil modell större. Du kommer löpande att ansvara för planering, tids- och resursoptimering och samordning för att på så sätt skapa bästa möjliga förutsättningar för en så friktionsfri vardag som möjligt. Dessutom kommer du löpande att:
  • Säkerställa att arbetet utförs i linje med företagets principer 
  • Följa upp och utvärdera resultat mot angiven tidsplan
  • Coacha och leda medarbetare och ge bästa förutsättningar för kompetensutveckling 
  • Arbeta med förbättringsåtgärder där man aktivt ser över nuvarande processer och rutiner
  • Fungera som en länk mellan avdelningarna och kund och alltid se till kommunikationen hålls levande
  • Egna montagejobb ca 2 dagar/vecka (special, akut och hämtning/lämning material)
Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid måndag-fredag kl. 07:00-16:00
 
Vem söker vi? 
Vi söker dig som är trygg i dig själv, målinriktad och motiveras av att inspirera och leda dina medarbetare. Du är lösningsorienterad ut i fingerspetsarna och har lätt för att skapa dig en helhetsbild och prioritera utifrån det. För dig är det självklart att hjälpa till där du behövs och ställer upp för dina kollegor. Du har hög social kompetens och förstår värdet i relationsskapande såväl internt som externt. Som ledare är du inspirerande, lyhörd och tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du har förmågan att få med dig de du har runt dig och förstår vikten att sprida arbetsglädje för lyckade resultat.
 
Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du möjlighet att axla en varierad arbetsroll där du arbetar såväl operativt som strategiskt med stor möjlighet att vara med och påverka och utveckla företagets fortsatta tillväxt. Här värdesätts personalen som den viktigaste resursen och man arbetar aktivt för att skapa en så attraktiv arbetsmiljö som möjligt för att på så sätt hålla motivationen uppe. Här får du möjlighet att utvecklas i ett bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. 
 
Krav
•       B-körkort
•       Flytande svenska 
•       God datorvana
 
Meriterande
•       Ledarskap inom byggbranschen eller serviceverksamhet
•       Erfarenhet av personalansvar
•       Erfarenhet av montering av undertak
•       Erfarenhet av kundrelationer
 
Varmt välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringen har Allakustik Underbara Tak AB valt att samarbeta med rekryteringsföretaget Platsa AB. Därför hänvisas alla frågor till ansvarig rekryterare, Evelina Löfberg ([ Email address blocked ] ). 
 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 43109