Jobbet Arbetsledare/Kalkylator inom Industriservice till Ambra har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Arbetsledare/Kalkylator inom Industriservice till Ambra publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Skellefteå

Arbetsbeskrivning

Är du en strukturerad och självgående person som vill vara med och bidra till Ambras framgångar?

Information om uppdraget:

Har du intresse för industrin och vill ha ett roligt jobb på ett nytänkande och expansivt företag? Då kan tjänsten som Arbetsledare/kalkylator hos Ambra vara något för dig!

Att arbeta på Ambra innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. Det dagliga arbetet består främst av att ansvara för projektens resultat vad avser kvalitet, ekonomi och tid och ansvara för att dina uppdrag utförs och följs upp enligt kontrakterade villkor. Förutom det kommer du även att ha personalansvar, fortlöpande kundkontakter och ett ekonomiskt ansvar, föregå med gott exempel, genom bl.a. god planering och uppföljning, motivera medarbetarna till samarbete och engagemang och en god gemenskap. Du håller dig uppdaterad gällande branschens utveckling, du leder och utvecklar filialens verksamhet tillsammans med avdelningschefen. Arbetet innefattar konstruktion, kalkylering, försäljning, inköp och projektledning för industriservice och mekverkstad på Ambra. Du erbjuds en spännande roll på ett expansivt och innovativt bolag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är självgående och snabblärd samt har god kommunikationsförmåga. För att vara kvalificerad för tjänsten krävs att du har en utbildning inom konstruktion eller har tillskansat dig erfarenhet som vi bedömer likvärdig samt erfarenhet av en arbetsledande befattning, helst inom branschen, praktiskt arbete med att leda arbeten och atta leda personalgrupper. Du har självklart breda kunskaper inom kvalitetssäkring, ledning och personalfrågor och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet och kontakter kopplade till den lokala marknad som Ambra bearbetar är en fördel och men inte ett absolut krav. Du har god vana av att bedöma och utföra kalkyler.

Sökord: Konstruktion, Kalkylator, Arbetsledare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54143

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till