Jobbet Arbetsledare inom markskötsel till Thormans Entreprenad i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Arbetsledare inom markskötsel till Thormans Entreprenad i Linköping publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Har du en bakgrund inom markskötsel? Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbetsledande befattningar? Thormans entreprenad erbjuder dig möjligheten att tillhöra ett bolag med sammansvetsad arbetskultur samt en chans att utveckla dig själv.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Thormans Entreprenad.

Om företaget

Thormans Entreprenad AB startades 2003 med en vision att skapa ett entreprenadföretag med kundens behov i fokus. De är nu ett av Sveriges största företag inom markskötsel, med sin huvudsakliga verksamhet i Östergötland. Framförallt har deras engagemang för sina kunder och medarbetare funnits med sedan starten och har varit en förutsättning för att de kunnat bli en väletablerad och stark aktör. Idag driver Thormans framförallt driftentreprenader åt kommuner och kommunalägda fastighetsbolag, men verksamheten rymmer även andra uppdrag.

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare arbetar du med att planera, leda och stötta medarbetarna till att leverera gentemot Thormans kunder. I rollen ingår bland annat att planera det dagliga arbetet och ta emot samt åtgärda felanmälningar. Dessutom arbetar du med att se över orderinflödet av arbete och kontrollera samt attestera fakturor. Vidare är du verksam i att se över befintliga processer, för att driva effektiviserings- och förbättringsarbete. Du arbetar nära ytterligare en arbetsledare och en projektledare. Tillsammans driver ni projektet för att nå uppsatta mål. Totalt har du arbetsledande ansvar för upp till 35 personer, antalet personer kan variera beroende på säsong.

Formella krav

• Grundläggande utbildning inom trädgårdsanläggning, exempelvis: naturbrukslinje på gymnasial nivå, trädgårdsanläggningsutbildning eller fastighetsskötarutbildning på yrkeshögskola • Tre års branscherfarenhet, varav två år i arbetsledande position • God datorvana • B-körkort För denna tjänst är de personliga egenskaperna av största vikt. Vi ser att du som söker är en engagerad person som trivs med att leda och stötta andra i deras arbete. Därtill är du som person strukturerad och uppskattar att lösa problem. Slutligen har du en god förmåga att ta stort ansvar och är flexibel då har breda arbetsuppgifter.

Övrig information

Start: Augusti Plats: Linköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: markskötsel, totalentreprenad, trädgård, grönt arbete, arbetsledare, arbetsledning, coacha, planering, struktur, Norrköping, Linköping, Östergötland, heltid, rekrytering, fastighetsskötare, naturbruk,

Referens

2784001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till