Jobbet Arbetsledare/första linjens chef sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Arbetsledare/första linjens chef sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av en roll som chef och trivs med att jobba med människor? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund ISS söker vi nu en arbetsledare/första linjens chef med utgångspunkt från huvudkontoret i Liljeholmen. ISS grundades i Köpenhamn 1901 och har vuxit till ett av världens ledande företag inom Facility services. ISS erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom Cleaning, Catering, Security, Property, Support services samt Facility Management. ISS har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder i Europa, Asien, Nordamerika, Latinamerika och Stillahavsområdet och betjänar tusentals offentliga och privata kunder.

I rollen kommer du ha fullt personalansvar över en grupp om cirka 25 personer, där dessa personer arbetar i skift inom biljettkontrollen i Stockholms trafikområde. Du kommer ansvara för att rekrytera, anställa, utveckla och rehabilitera medarbetare. Du kommer också jobba med förebyggande hälsoinsatser och följa upp KPIer. Du kommer arbeta operativt och bidra med ett coachande ledarskap och förhållningssätt. Rollen innefattar även administration där du kommer hantera fakturor, löneattestering, medarbetarundersökningar och avvikelserapporter. Du trivs i att stötta och förbättra dina medarbetare och kommer genomföra lokala förhandlingar.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd utav kund. Du kommer arbeta cirka 50% på huvudkontoret i Liljeholmen och 50% ute på fältet. Arbetstid föreligger främst under kontorstid där du under eget ansvar kommer reglera denna tid utifrån driften där du behöver vara synlig och tillgänglig för dina medarbetare.

Detta söker vi:

Du har mångårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god ledarskapsförmåga. Du ska även ha vana av att arbeta med fackliga förhandlingar. Vi söker dig med god datorvana och hanterar Officepaketet. B-körkort är meriterande. Du är ansvarstagande, relationsbyggande och har en god förmåga att skapa förtroende. Vidare är du drivande för företagets vision och upprätthåller en god anda i teamet. För att lyckas i rollen behöver du ha en god kommunikativ- och samarbetsförmåga och är anpassningsbar till olika individer och situationer. Du har ett lugnt och metodiskt arbetssätt såväl som du är delaktig och en god lyssnare, har en bra helhetsbild, följer upp och visar omsorg om medarbetarna. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45570

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till