Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arbetsledare byggstäd sökes jobb i Karlskrona på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arbetsledare byggstäd sökes på Lernia

Arbetsledare byggstäd sökes

Lernia Karlskrona Heltid

Arbetsledare byggstäd.

Just nu får vi på Lernia Bemanning AB in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom projektledning, koordinering och kvalitetssäkring. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Om rollen som arbetsledare.

Det byggs mycket i Karlskrona och just nu söker vi en arbetsledare inom byggstädning för ett spännande projekt. Du kommer först och främst att ansvara för att koordinera, fördela och kvalitetssäkra arbetet under byggprojektets gång. Utöver det kommer du att medverka till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar, säkerställa arbetets kvalitet och måluppfyllnad och medverka aktivt i projektens genomförande.

Tjänsten är i Karlskrona och uppdraget är på heltid. Varierande arbetstid kan förekomma i perioder. Start omgående eller enligt överenskommelse. Inledningsvis kommer ditt uppdrag att pågå i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan du antingen bli överrekryterad eller få förlängt uppdrag.

Din kompetens

Vi välkomnar framför allt dig som har en utbildning inom bygg eller städ att söka tjänsten. Som person är du flexibel, ansvarstagande och driven samtidigt som du har du ett kreativt sinne för innovativa idéer och lösningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en arbetsledande befattning, helst inom bygg eller städbranschen. Vi söker dig som som gillar fysiskt arbete och inte är rädd för att hugga i och hjälpa dina kollegor samtidigt som du trivs med att koordinera, planera och fördela arbeten. För tjänsten krävs det att du innehar B-körkort och tillgång till bil samt har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Har du truckkort och fallskyddsutbildning är det meriterande. Det är viktigt att du som söker har ett stort säkerhetstänk!

Uppdraget innebär stora utvecklingsmöjligheter då du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning AB men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Bäckström på telefonnummer: 0722546132 eller via e-post: [ Email address blocked ] . Sök tjänsten senast 2022-02-01.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt!
Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 186521