Jobbet Arbetsledare / Supervisor / Chef till OTIS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Arbetsledare / Supervisor / Chef till OTIS publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av en kundnära tjänst inom en teknisk bransch? Är du på jakt efter en ansvarstagande roll där du får påverka och utveckla medarbetare? OTIS söker nu en arbetsledare till ett av deras teknikerteam!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos OTIS.

Om företaget

OTIS är världens största tillverkare av hissar, rulltrappor och rullband, och är ett världsledande persontransportföretag som samarbetare med arkitekter, entreprenörer, byggnadskonstruktörer och fastighetsägare. Otis har verksamhet i mer än 200 länder och har cirka 67 000 anställda. OTIS är därmed det största transportföretaget i världen då de dagligen transporterar 2 miljarder människor. [ Link removed ] arbetsledare hos OTIS leder och driver du den dagliga driften av 15–20 tekniker som arbetar ute på fältet med installation, reparation och service av hissar. Du är en närvarande chef för teknikerna och är närmast ansvarig för frågor gällande bland annat löner, arbetstider och ledigheter. Du äger all personaladministration i enlighet med OTIS internationella standard. Därmed ansvarar du för medarbetarsamtal, lönesättning och teknikernas arbetsmässiga utveckling. Vidare är du första person att ta hand om eskaleringsärenden från teknikerna i frågor om serviceavtal, säkerhet och fakturor. Du ansvarar för att driva dessa ärenden mot kund i enlighet med OTIS goda och höga kundnöjdhet. Ärendena varierar i komplexitet varav det är viktigt att du förstår innebörden av olika typer av ärenden samt har ett affärssinne som gör att du kan fatta rätt beslut. I rollen är du ute på fältet cirka en till två dagar för att se över säkerheten, göra riskanalyser, statusbedömningar och för att samla in feedback från kunderna.

Formella krav

• Ett par års erfarenhet av en liknande roll inom en teknisk bransch • Erfarenhet av att leda större team om 15-20 personer • Meriterande med erfarenhet av projektbaserat arbete • B-körkort • Flytande i engelska och svenska, tal och skrift Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål där du har en naturlig förmåga för att skapa och bibehålla relationer på alla nivåer, såväl inom organisationen som utanför. Därmed sätter du alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Som person uppskattar du att skapa god kontakt med kunder och att lösa problem som bidrar till fortsatta nöjda kunder. I kombination med god service har du en förmåga att tänka och resonera strategiskt och tar itu med problem ur ett teoretiskt perspektiv. Du ser till uppgifters långsiktiga betydelse och konsekvenser och anpassar dina handlingar efter detta. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker där du samtidigt förstår vikten av att arbeta metodiskt och systematisk.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Hägersten, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Arbetsledare, chef, Supervisor, hissar, teknik, tekniker, chefsansvar, ledare, personalfrågor, rulltrappor, OTIS, Stockholm, heltid

Referens

2854501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till