Jobbet Arbetsledare / Entreprenadingenjör / Supervisor till Veidekke Entreprenad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Arbetsledare / Entreprenadingenjör / Supervisor till Veidekke Entreprenad publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas som arbetsledare inom bygg? Vi erbjuder dig ett utvecklande, stimulerande och varierande arbete där du möter olika typer av utmaningar. Veidekke är ett företag med ovanligt tydliga värderingar och ett unikt medarbetarengagemang med stort fokus på just dina behov.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Veidekke Entreprenad.

Om företaget

Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 38,8 mdr NOK. I Sverige har dom ca 2400 anställda och en omsättning på ca 12,1 miljarder SEK (2019). Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger de allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar men det är deras syn på människor som skiljer Veidekke från andra byggföretag. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. De tror på involverande krafter och kollektiv intelligens samt är övertygade om att människan åstadkommer mer genom samarbete.

Arbetsuppgifter

I din roll som arbetsledare ansvar, leder och samordnar du all produktion och fördelning av arbete inom ditt projekt. Arbetsuppgifterna varierar beroendes på projektets inriktning och omfattning. Du rapporterar till ansvarig plats- och projektchef. I vissa projekt arbetar du direkt ute på själva byggarbetsplatsen medan i vissa projekt arbetar du mot projektets underentreprenörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att: • Planera arbetet så att produktionen följer både tidsplan och budget • Ansvara och bevaka så att maskiner och rätt mängd med material finns på rätt plats och i rätt tid • Bevaka miljö- och hållbarhetsmål • Säkerställa att det systematiska arbetsmiljöarbetet fortlöper och aldrig stannar av. Som arbetsledare har du en flexibel arbetsplats där du i regel utgår hemifrån. Vid behov arbetar du ifrån Veidekkes kontor i Lund.

Formella krav

• Ingenjörsutbildning eller motsvarande yrkesutbildning inom bygg alternativt flerårig erfarenhet av praktiskt arbete inom bygg och är redo för ett nytt steg i karriären • Tidigare erfarenhet av större byggprojekt och ledande befattning • God datorvana, speciellt från Officepaketet • Svenska / Engelska i både tal och skrift • B körkort Vi ser att du får energi av att umgås med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor. Du har en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer. Din ledarstil kännetecknas av en öppen attityd och en positiv inställning, och du har förmågan att motivera och få med dig andra människor för att skapa resultat. Genom din proaktivitet skapar du ständiga förbättringar och bidrar med ett positivt arbetsklimat. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla samt skapa struktur. Du är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. Vi tror att du är en person som uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och utveckla befintligt arbetssätt. Du räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid Plats: Lund / Malmö Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Arbetsledare, Entreprenadingenjör, Platschef, Bygg, Entreprenad, Anläggning, Ingenjör, Byggnadsingenjör, Projekt, Projektledning, Heltid, Lund, Malmö

Referens

2838801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till