Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arbetsledande tekniker till GG Högtryck i Stockholm jobb i Stockholm på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arbetsledande tekniker till GG Högtryck i Stockholm på Lernia

Arbetsledande tekniker till GG Högtryck i Stockholm

Lernia Stockholm, Stockholms län Heltid

Jobbar du som reliningstekniker idag och vill utvecklas i en ansvarsroll? Nu söker GG högtryck en arbetsledande reliningtekniker. Där kommer du leda arbetet i den dagliga serviceverksamheten. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba på både små och stora projekt. Vi arbetar med marknadsledande produkter och verktyg.

Som arbetsledande tekniker på GG Högtryck i Stockholm erbjuder vi dig en spännande roll med stora möjligheter att utvecklas i ett stabilt och växande företag.

Om Företaget
GG Högtryck ingår i koncernen Spolargruppen Sverige AB som består av flera olika bolag. Vi är heltäckande inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp. Vi arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya material och tekniker och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare. Våra ledord kvalitet, kompetens och personlig service är viktiga hos oss och dessa bör kännas naturliga även för dig.

Om tjänsten
Som arbetsledande tekniker hos GG Högtryck kommer du att leda arbetet ute på fält tillsammans med övriga tekniker, men även arbeta med administrativa arbetsledaruppgifter såsom projekt- och uppdragsplanering. I dina arbetsuppgifter ingår även digital rapportering av uppdrag till kund och internt.

Är det dig vi söker?
GG Högtryck söker dig som är driven och engagerad samt har god kommunikations- och problemlösningsförmåga. Du är en lagspelare och har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat i en ofta stressig miljö. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet från rörinfodring/relining i spillvattenledningar  Du har en stark vilja att lära och god förmåga att skapa relationer med såväl kollegor som kunder. Då arbetet innefattar en del digital rapportering är det viktigt att du ser detta som en naturlig del av arbetsdagen.

Vi söker dig som

  • Har B-körkort
  • Har du C-körkort är det meriterande
  • Har goda datorkunskaper
  • Är en god kommunikatör 
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är dessutom meriterande om du har gymnasieutbildning inom VVS, bygg eller anläggning, har branscherfarenhet och därmed erfarenhet från arbetet med rörinfodring/relining i spillvattenledningar, har giltig licens för heta arbeten, har härdplastutbildning och genomgått härdplastundersökning

Tjänstgöringsort och omfattning
Tjänsten är heltid/dagtid med placeringsort Stockholm, huvudkontor är placerat i Sollentuna, men det finns även filial i  Haninge.
Startdatum enligt överenskommelse.
Sök tjänsten redan idag!


I den här rekryteringen samarbetar GG Högtryck med Lernia och du kommer att bli anställd hos GG
Högtryck. Vid frågor är du välkommen att kontakta [ Link removed ]   Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 181287