Jobbet Arbetsledande elektriker sökes till växande Företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Arbetsledande elektriker sökes till växande Företag! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Arbetar du som elektriker och vill ta nästa steg i karriären? Vi söker nu en driven elektriker som vill utvecklas och växa som arbetsledare hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter
Det finns idag 3 stycken elektriker på Linköpingskontoret, här vill man dock växa och ser att man vid årsskiftet kommer att vara mellan 5-8 elektriker. Till en början kommer du att arbeta 50% som arbetsledare och 50% som elektriker men på sikt kommer du att arbeta enbart som arbetsledare. Arbetsuppgifter - Arbete ute hos kund - Leda och fördela elektriker till olika jobb - Viss ekonomi - Ledning och uppföljning av projekt Arbetsuppgifterna består av att åka ut på arbeten ute hos kund runt om i Östergötland och då främst till industri- och fastighetskunder. Du kommer även att räkna på olika arbeten, leda och fördela elektriker till olika uppdrag samt följa upp hur projekten går. Du får en varierande tjänst där arbete på både kontor och ute på fält förekommer – en spännande och varierande vardag helt enkelt! Du kommer vid behov att få chefsutbildning och andra relevanta utbildningar på plats för att kunna utföra rollen som arbetsledare på ett så bra sätt som möjligt.

Om företaget
Vår kund är ledande i Sverige inom installationstjänster. Företaget erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, drift, underhåll och facilities management. Genom funktionella anläggningar för bl a elektricitet, värme, ventilation, kyla, sanitet, processmedier, säkerhet, skydd samt data- och telenät bidrar vår kund till lönsamhet, trygghet och en bättre livsmiljö. Kundens storlek med över 4000 kompetenta medarbetare på ca 150 kontor i Sverige ger företaget de resurser som dagens avancerade tekniska system för byggnader och anläggningar kräver.

Din profil
Skallkrav: - El-utbildning - Arbetslivserfarenhet som Elektriker - Körkort - Svenska och Engelska Meriterande: - Allmän behörighet - Jobbat som ledande montör - Datorvana För att passa in i rollen som arbetsledare behöver du vara ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Då du kommer att träffa många olika kunder så det är av stor vikt att du är glad och social. Det är även viktigt att du är serviceminded för att kunna erbjuda kunden det lilla extra. Vi ser även att du är driven och har viljan att utvecklas och växa med vår kund.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Villkor Start: September Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning Arbetstid: 07.00-16.00 Lön: Fast Ort: Linköping Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden! Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2019-06-19 Företag Framtiden AB Adress Framtiden AB Teknikringen 10 58330 Linköping Kontorsadress Teknikringen 10, Linköping

Referens

20044

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till