Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arbetskoordinator till oss på Uniflex! jobb i Västerås på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arbetskoordinator till oss på Uniflex! på Uniflex

Arbetskoordinator till oss på Uniflex!

Uniflex Västerås, Västmanlands län Deltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu en ny driven kollega till oss på Uniflex med placering i Enköping! Tjänsten som arbetskoordinator är en självständig roll som innefattar dagligt personalarbete ute hos vår kund. Du kommer att ha en operativ roll där arbetsuppgifterna är att se till att personalen trivs och hålla daglig kontakt med våra konsulter. Utöver den operativa delen på plats kommer du dessutom att vara delaktig och ha en koordinerande roll i rekryteringsprocessen vid nya beställningar från kund. Detta innebär uppgifter så som annonseringar, kandidaturval, referenstagningar, återkoppling till kandidater samt ha ett ansvar för kandidatträffar, utbildningar med mera. Arbetet innefattar även mycket personaladministrativa uppgifter så som sammanställning av statistik, hantering av ledigheter och registrering av konsulter i vårt affärssystem. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med både konsulter och kund vilket innebär att du bör ha förmågan att kunna växla mellan ett bra kundbemötande och ett övergripande ansvar över konsulter. Tjänstens omfattning är på 50% med start i höst. Arbetstiden är förlagd till kontorstid måndag-fredag.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs att arbeta i en tempofylld och föränderlig bransch. För att trivas i organisationen har du ett eget driv och tar mycket eget ansvar. Vi ser gärna att du är en noggrann person som kan arbeta strukturerat men förstår vikten av att vara flexibel. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från bemanning och rekrytering sedan tidigare, men det viktigaste är dig som person. Personliga egenskaper: • Noggrann • Strukturerad • Självständig • Administrativ • Driven • Flexibel Meriterande: • Erfarenhet inom Bemanning/Rekrytering • Tidigare erfarenhet/kunskap i affärssystemet Intelliplan • Körkort och tillgång till bil Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi kommer att gå igenom alla ansökningar när ansöknigstiden löpt ut i slutet på augusti. Vi välkomnar även sökanden från Västerås, Uppsala, Sala, Strängnäs.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Arbetskoordinator till oss på Uniflex!
Uniflex Västerås Deltid
Arbetskoordinator till oss på Uniflex!
Uniflex Enköping Deltidsanställd
Personalansvarig rekryterare sökes!
Uniflex Västerås Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55172