Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Arbetskoordinator till lager i Viared job in Borås at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Arbetskoordinator till lager i Viared på Uniflex

Arbetskoordinator till lager i Viared

Uniflex Borås, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill jobba som arbetskoordinator hos vår lager kund i Viared. Vi söker dig som är driven, framåt och gillar att ta ansvar. Vi ser att du som söker är en självständig person som gärna tar egna initiativ. Du ska gilla att ha många bollar i luften samtidigt som du kan arbeta i ett högt tempo. Tjänsten innebär att leda arbetsgruppen och fördela arbetsuppgifter, ha kontakt med leverantörer och personalansvar kan även förekomma. Lagret är ett mindre lager.

Personliga egenskaper
Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vill fortsätta att utvecklas inom området. Genom ditt grymma driv, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Heltid Arbetstid: Dagtid 7-16.00. Skift kan förekomma under högsäsong. Anställning: Rekrytering av företaget efter en kort inhyrningsperiod. Lycka till med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Arbetskoordinator till lager i Viared
Uniflex Borås Heltid
Montörer Sökes
Randstad AB Västra Götalands län - Borås Deltidsanställd
Ej angett
Innesäljare till Creditsafe i Göteborg
CreditSafe i Sverige AB Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54834